Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες στη Βοιωτία, ανησυχία και στο Αίγιο: LIVE όλες οι εξελίξεις
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Guardian για το έγκλημα στην Κυψέλη: «Ποιος μπόρεσε να το κάνει αυτό;» - Το θρίλερ με τη νεκρή Βρετανίδα στη βαλίτσα και τα πλαστά SMSΈνας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - ΛαμίαςΠόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέραΑποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Παίρνει το πράσινο φως από τους Metallica και κυκλοφορεί τη διασκευή της...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   21.10.2019 13:33
Newsroom
Newsroom

Περιοδεία σε Χανιά και Ρέθυμνο πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας

Από την Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

(Eurokinissi)
(Eurokinissi)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Από τα Χανιά και το συμβολικό Ακρωτήρι όπου βρίσκονται οι Τάφοι των Βενιζέλων ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας τη διήμερη περιοδεία του σε Χανιά και Ρέθυμνο, παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Κρήτη TV που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας (21/10).

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ με εγγραφές νέων μελών, την προοδευτική παράταξη της Αριστεράς και τον ιστορικό ρόλο του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών και την πορεία της οικονομίας, αλλά και στον Γιάννη Στουρνάρα για τον ρόλο που διαδραμάτισε με την ιδιότητα του κεντρικού τραπεζίτη.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην ονοματολογία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και στο σκάνδαλο Novartis. 

Ειδικά για τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Novartis, ο κ. Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει για την παραδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η Novartis μπορεί να χρημάτιζε και πολιτικά πρόσωπα και κατέληξε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν παραπέμπει τον ίδιο σε προανακριτικη επιτροπή γιατί φοβάται τον διασυρμό, από τη μια τα διεθνή ΜΜΕ να αναδεικνύουν το σκάνδαλο και από την άλλη ο Έλληνας πρωθυπουργός να παραπέμπει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επειδή το ανέδειξε. 

Τέλος, σε ότι αφορά στις εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία ο κ. Τσίπρας εκτίμησε πως ο κ. Μητσοτάκης θα παρακαλάει να μην κερδίσουν οι ομοϊδεάτες του στη Βόρεια Μακεδονία, καλώντας τον καθένα να φανταστεί να υπήρχαν τουρκικά αεροσκάφη στον εθνικό εναέριο χώρο της Βόρειας Μακεδονίας, κάτι που η Συμφωνία των Πρεσπών απέτρεψε, αναλαμβάνοντας ελληνικά αεροσκάφη τον έλεγχο του εθνικού εναέριου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας.

Διαβάστε ακόμη

Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες: «Φουντώνει» το μέτωπο στο Πόρτο Γερμενό - Live όλες οι εξελίξεις από τα πύρινα μέτωπα

Google Maps, μαθήματα κολύμβησης και στολές: Πώς έφτασαν 60.000 μετανάστες από το Μαρόκο στη Θέουτα

Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»

Ανησυχία για την Αριάνα Γκράντε – Χιλιάδες σχόλια για την εμφάνισή της μετά την κυκλοφορία του «Petal»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Χανιά
  • Αλέξης Τσίπρας
  • ΣΥΡΙΖΑ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr