Θεσσαλονίκη: Φραστική επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Πολίτης διαμαρτυρήθηκε για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από ένα απρόοπτο σημαδεύτηκε η κεντρική πανηγυρική εκδήλωση για τα ογδόντα χρόνια από την ίδρυση της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στο Θέατρό της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Mετά τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκοπής Παυλόπουλος, στον οποίο απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, ένας πολίτης που βρισκόταν στο κοινό που παρακολουθούσε την εκδήλωση στράφηκε εναντίον του.
Ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε για τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας απέναντι στην υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αμέσως άνδρες της Ασφαλείας τον απομάκρυναν και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά με την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Πηγή: thestival.gr
Διαβάστε ακόμη
Σάλος με το πανό για τα Νησιά Φόκλαντ που σήκωσαν οι Αργεντινοί - Αντιμέτωποι με κυρώσεις από τη FIFA
Πολεμικό το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα είμαι υποψήφια για την προεδρία» απαντά η Δούρου στον Πολάκη
ΟΠΕΚΕΠΕ: Σκρέκας, Μπουκώρος, Παπακώστα, Σενετάκης - Αυτοί είναι οι 4 βουλευτές που διώκονται για τις παράνομες επιδοτήσεις
Θεσσαλονίκη: Και τέταρτη σύλληψη για τον εμπρησμό στο σπίτι της Νέστορα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



