• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τσιάρας για αγρότες: Ανοιχτό κάλεσμα για διάλογο - Τι είπε για τη συνάντηση με βουλευτές της ΝΔΠώς ο Τραμπ μπορεί να «τινάξει στον αέρα» τη συμφωνία Netflix-Warner Bros.Μεγάλη φωτιά σε αγορά στην Αγία Πετρούπολη: Τουλάχιστον ένας νεκρός - Οι πρώτες εικόνεςΗ υπόθεση του «Δότη 7069»: Πώς οι έλεγχοι δεν έπιασαν τον δωρητή σπέρματος με το «γονίδιο του καρκίνου»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   28.10.2019 14:25
Newsroom
Newsroom

Μητσοτάκης: Η 28η Οκτωβρίου στέλνει το μήνυμα του οράματος για μια καλύτερη Ελλάδα

Ικανοποίηση του πρωθυπουργού για τη συναίνεση στο δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

Στο μήνυμα ενότητας και του οράματος για μια καλύτερη Ελλάδα, που συμβολίζει η 28η Οκτωβρίου αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του μετά τη μαθητική παρέλαση στην Κίσαμο της Κρήτης. Παράλληλα εξέφρασε τη χαρά του για την επαναφορά του προνομίου του σημαιοφόρου στο Δημοτικό στους άριστους μαθητές, καθώς και για την επίλυση του θέματος της χορήγησης του δικαιώματος ψήφου στους Έλληνες που κατοικούν μόνιμα εκτός των ελληνικών συνόρων.

Χαίρομαι, ιδιαίτερα που γιορτάζω την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην περιφέρεια, εδώ στην Κίσαμο στην Κρήτη, που τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας και αντλούμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία την οποία πρέπει να ακολουθήσουμε στο μέλλον ειπε ο πρωθυπουργός εκφράζοντας τη χαρά του ιδιαίτερα «που το προνόμιο του σημαιοφόρου επανήλθε στο δημοτικό, στην άριστη μαθήτρια και στον άριστο μαθητή».

Η 28η Οκτωβρίου, είπε ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι άλλη μία ευκαιρία να τιμήσουμε το ένδοξο παρελθόν μας, είναι μία ευκαιρία να αποδείξουμε το πώς αντιλαμβανόμαστε σήμερα την ενότητα του Ελληνισμού: «Για αυτό και αποδίδω εξαιρετικά μεγάλη σημασία για τη δουλειά που έχουμε αναλάβει ώστε να μπορέσουμε να χορηγήσουμε το δικαίωμα στους Έλληνες που κατοικούν μόνιμα εκτός των ελληνικών συνόρων, το δικαίωμα ψήφου. Είναι μία έμπρακτη απόδειξη το πώς αντιλαμβανόμαστε σήμερα την ενότητα του Ελληνισμού και γνωρίζω καλά ότι η λύση η οποία έχει συμφωνηθεί μπορεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή, αποτελεί όμως μία πρώτη έμπρακτη απόδειξη της συναίνεσης της οποίας αποδεικνύει το πολιτικό σύστημα προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα το οποίο χρονίζει πολλές δεκαετίες. Και επιτέλους πιστεύω ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορέσουμε να το λύσουμε» είπε ο πρωθυπουργός.

VIRAL 28.10.2019 14:08
Γροθιά στον ρατσισμό: Οι viral εικόνες της μαθητικής παρέλασης (pics)
Γροθιά στον ρατσισμό: Οι viral εικόνες της μαθητικής παρέλασης (pics)

Τόνισε επίσης ότι μετά από μία δεκαετία κρίσης, η πατρίδα μας και όλοι εμείς οι Έλληνες ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Για τον συμβολισμό της 28η Οκτωβρίου, είπε ότι δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ενότητα του έθνους και το όραμα, για μία καλύτερη Ελλάδα αλλά και το πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας: «Είμαι σίγουρος ότι σε αυτή την προσπάθεια όλες οι Ελληνίδες και Έλληνες θα συμβάλουν ώστε να ξημερώσει επιτέλους μία καλύτερη μέρα».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να εορτάσει την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κίσαμο Χανίων διότι, όπως ανέφερε, «θέλω να βρίσκομαι όσο γίνεται πιο συχνά στην Ελληνική περιφέρεια»: «Η Κίσαμος είναι ένας τόπος που προσωπικά με συνδέουν πολλά πράγματα και τον αγαπώ ιδιαίτερα. Είναι μεγάλη η ικανοποίηση που παίρνω όταν σε αυτές τις γιορτές, βρίσκομαι έξω από την πρωτεύουσα, στην ελληνική περιφέρεια και χαίρομαι διότι όπως διαπιστώσαμε, η Κίσαμος είχε και πολύ κόσμο σήμερα. Από την Κίσαμο εκπέμπεται αυτό το νέο μήνυμα της ενότητας και αισιοδοξίας που τόσο έχουμε ανάγκη». Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στην πλατεία Καστελίου, χαιρετώντας και συζητώντας με τους κατοίκους.

4936853.jpg
Copyright: Eurokinissi
4936860.jpg
Copyright: Eurokinissi
4936879.jpg
Copyright: Eurokinissi

Διαβάστε ακόμη

Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης

Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κυριάκος Μητσοτάκης
  • 28η Οκτωβρίου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr