• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Στο κόκκινο» ο Κηφισός και καθυστερήσεις 30 λεπτά στην Αττική Οδό - Πού εντοπίζεται κίνησηΦονικές πλημμύρες στην Ινδονησία: Κοντά στους 1.000 οι νεκροί - Πάνω από 270 αγνοούμενοιΣτο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤΟι αγρότες δεν κάνουν πίσω: Εβδομάδα εξελίξεων - Σχεδιάζουν να αποκλείσουν λιμάνια και αεροδρόμια
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   30.10.2019 14:12
Φώφη Γιωτάκη
Φώφη Γιωτάκη

Τι θα πει η Γεννηματά στη συνεδρίαση – «Βέτο» Ανδρουλάκη-Γερουλάνου-βουλευτών

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα επιχειρήσει να δώσει σαφείς απαντήσεις κατά την κρίσιμη συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
copyright: eurokinissi
copyright: eurokinissi

Καθαρή και αξιοπρεπής πορεία του ΠΑΣΟΚ μέσα στο Κίνημα Αλλαγής ή μοναχική πορεία που θα οδηγήσει στο κλείσιμο του ιστορικού κόμματος;

Αυτό το δίλημμα θα θέσει επιχειρώντας να δώσει σαφείς απαντήσεις η Φώφη Γεννηματά κατά τη σημερινή (στις 3 το μεσημέρι) κρίσιμη συνεδρίαση του Ενιαίου Πολιτικού Κέντρου του ΠΑΣΟΚ, μετά την πρόσφατη αιφνιδιαστική κίνησή της να οργανώσει Συνέδριο του κόμματος πριν από τη Συνδιάσκεψη του ΚΙΝΑΛ, δηλαδή μέσα στον Νοέμβριο.

Η κυρία Γεννηματά είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αποφασισμένη να ανοίξει τα χαρτιά της, καλώντας τους «αντιφρονούντες» να τοποθετηθούν ευθέως για τη «διαδρομή» του ΠΑΣΟΚ εφεξής και τα προτάγματα της νέας πολιτικής περιόδου.

Θα επικαλεστεί, λοιπόν, τα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι σήμερα και θα υποστηρίξει ότι οποιαδήποτε άλλη πρόταση από τη δική της θα οδηγήσει εν πολλοίς στο «λουκέτο» του ΠΑΣΟΚ, λόγω και των οικονομικών προβλημάτων. «Όποιος προτείνει την “επιστροφή” στο ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει και τις ευθύνες για την όποια εξέλιξη» λέγεται ότι θα πει η Φώφη Γεννηματά, απευθυνόμενη στους βουλευτές, τους ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ και στο σύνολο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στη γραμματεία της ΚΟΕΣ.

Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ θα επιμείνει στην ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και θα προσπαθήσει να κλείσει μέχρι το φινάλε της συνεδρίασης όλες τις «εκκρεμότητες». Συνεργάτες της επιμένουν ότι πρόκειται για μια «γενναία» απόφαση της προέδρου να επισπεύσει τις διαδικασίες για το έκτακτο Συνέδριο, τη στιγμή που κορυφαία στελέχη όπως ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Παύλος Γερουλάνος διαφωνούν ανοιχτά με τις διαδικασίες-εξπρές και ζητούν εκλογή συνέδρων, και όχι τον διορισμό τους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 29.10.2019 12:54
Ανδρουλάκης: Σε ένα Συνέδριο τα συζητάμε όλα - Δεν θα υπάρξει διαρχία
Ανδρουλάκης: Σε ένα Συνέδριο τα συζητάμε όλα - Δεν θα υπάρξει διαρχία

Ο κ. Ανδρουλάκης έχει ήδη στείλει τα μηνύματά του, καθώς με τη χθεσινή δημόσια παρέμβασή του στο ΣΚΑΪ αφενός κατηγόρησε ευθέως την κυρία Γεννηματά ότι έχει «καταργήσει όλα τα κομματικά όργανα» και ότι θα υποστηρίξει σθεναρά τη διευρυμένη συζήτηση στο προσεχές Συνέδριο.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποφεύγει να απαντήσει ευθέως αν ο ίδιος θα θέσει ζήτημα και υποψηφιότητα για την ηγεσία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η -κατά τη συνεδρίαση- «αντίδραση» βουλευτών όπως των Κωνσταντινόπουλου, Κατρίνη, Φραγγίδη, Μπιάνκη, Γιαννακοπούλου, Καϊλή και άλλων. Κοντά στις απόψεις της προέδρου κινούνται, όπως φαίνεται, οι Σκανδαλίδης και Λοβέρδος, αλλά και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Β. Κεγκέρογλου.

Σε κάθε περίπτωση, οι συσχετισμοί στο Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο λειτουργούν υπέρ της επικύρωσης της πρωτοβουλίας της Φώφης Γεννηματά, γεγονός που αξιοποίησαν συνεργάτες της για τη σχετική εισήγηση σε προηγούμενες «κλειστές» συσκέψεις.

Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»

Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών

Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ

Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Φώφη Γεννηματά
  • ΠΑΣΟΚ
  • ΚΙΝΑΛ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr