Λεβέντης: Μόνο εγώ μπορώ να οδηγήσω την Ένωση Κεντρώων στη νίκη
«Προτίμησα και έβαλα νέους και με πρόδωσαν», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μίλησε στον ΣΚΑΪ. Στη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι πίσω από τις αποχωρήσεις βουλευτών του κόμματός του βρίσκονται ο Αμερικανός και ο Γερμανός πρέσβης.
Ο κ. Λεβέντης, μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι θα κατέχει μόνιμα την προεδρία του κόμματος. Κι αυτό γιατί, όπως υποστήριξε, είναι ο μοναδικός που μπορεί να οδηγήσει την Ένωση Κεντρώων στη νίκη.
Σημείωσε ακόμη ότι έχει δώσει όρκο να μπει ξανά το κόμμα που ηγείται στη Βουλή. «Τη θέση του Πρόεδρου θα την έχει ο Λεβέντης όσο ζει γιατί μόνο ο Λεβέντης μπορεί να οδηγήσει σε νίκη το κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά και για τα στελέχη του κόμματος που αποχώρησαν από αυτό, υποστήριξε: «Προτίμησα και έβαλα νέους και με πρόδωσαν. Hρθαν σφετεριστικά δίπλα μου για να βουτήξουν την έδρα. Πίστεψα στον άνθρωπο και στην ηθική υπόσταση».
Τέλος, για την υπόθεση Novartis ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε ότι όλοι προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν έχουν χρηματιστεί ενώ «τα πήραν όλοι».
Ατύχημα ή κατάρριψη; Τα σενάρια για την πτώση του αμερικανικού Apache στο Στενό του Ορμούζ
Το χρονικό του διπλού εγκλήματος στο Αίγιο: Τα ευρήματα, οι μαρτυρίες και ο τσακωμός με τον δολοφόνο
Χαμός στην Αλβανία: Προκλητική ανάρτηση Ράμα με ΑΙ βίντεο για τις διαδηλώσεις κατά του mega resort
Η σοκαριστική ανακάλυψη μετά από αστυνομική έφοδο σε OnlyFans έπαυλη - Οι καταγγελίες που ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



