Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε: Δεν αντικαθίστανται Πολάκης-Τζανακόπουλος
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η απόφαση του κόμματος να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση των δύο βουλευτών την ώρα που συνεχίζεται η αναζήτηση των κατάλληλων λύσεων, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπως όλα δείχνουν, θα στείλει νέα επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, σχετικά με το ζήτημα της αντικατάστασης των Δημήτρη Τζανακόπουλου και Παύλου Πολάκη από την προανακριτική για τη Novartis.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στη συνεδρίαση που είχε το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πάρθηκε η απόφαση να σταλεί νέα επιστολή, με την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα καλεί τον πρόεδρο της Βουλής να «αναλάβει τον θεσμικό του ρόλο και να αποκαταστήσει την ομαλή κοινοβουλευτική λειτουργία».
Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε η απόφαση του κόμματος να μην προχωρήσει σε αντικατάσταση των δύο βουλευτών την ώρα που συνεχίζεται η αναζήτηση των κατάλληλων λύσεων, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο. Επιπλέον, φαίνεται ότι απορρίπτεται οριστικά το σενάριο αποχώρησης του κόμματος από την Επιτροπή, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να χρεωθούν πιθανό ναυάγιο και κατηγορίες περί επιδιώξεων να μην διαλευκανθεί η υπόθεση.
Σε άλλο χώρο της δίκης των Τεμπών πάνε τους συγγενείς - Απαγορεύονται τα βίντεο και οι φωτογραφίες
Κακοκαιρία Erminio: Κλείσιμο των σχολείων αποφάσισαν δύο Δήμοι της Αττικής - Επανεξέταση απόψε από την Περιφέρεια Αττικής
Πρωτοφανές: Είχαν δεκάδες κοτόπουλα, κατσίκες και ερίφια σε ταράτσα 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
Μοναδικό φαινόμενο: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου - Η μεγαλύτερη που έχει γίνει εδώ και 100 χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



