Ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για την μείωση του ΕΝΦΙΑ
Οι τροπολογίες για τον ΕΝΦΙΑ κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την μείωση του ΕΝΦΙΑ θα ανακοινώσει μετά τις 11:00 στη Βουλή με ομιλία του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Υπενθυμίζεται ότι οι τροπολογίες για τον ΕΝΦΙΑ κατατέθηκαν στο νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή. Μόνο για το 2019 και για τα ακίνητα που η αξία τους δεν υπερβαίνει τα 60.000 ευρώ προβλέπεται μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στην Βουλή.
Να σημειωθεί ότι η τροπολογία αφορά την φορολόγηση κερδών από επιχειρηματική δραστηριότητα που αποκτούν νομικά πρόσωπα και νομικές οντότητες που τηρούν διπλογραφικά βιβλία, εξαιρουμένων των πιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και αναφερόμενοι υπόχρεοι του άρθρου 45 του νόμου 4172/2013 που τηρούν απλογραφικά στοιχεία.
«Ασανσέρ» στους φόρους ακινήτων - Οι τέσσερις αλλαγές που θα μας επηρεάσουν
Με ποιον συζητάει ο Τραμπ στο Ιράν; Το μυστηριώδες πρόσωπο και η απειλή σφοδρών βομβαρδισμών αν δεν υπάρξει συμφωνία
Πρεμιέρα ντροπής για τη δίκη των Τεμπών: Λιποθυμίες, συγγενείς στις θέσεις των κατηγορουμένων και απαξίωση
Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»
Αντώνης Μυλωνάκης στο ethnos.gr: «Η λογοτεχνία οφείλει να δοκιμάζει τα όρια, ειδικά τα θρησκευτικά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



