Φίλης σε Μιχαηλίδου: Να γιατί δεν κερδίζει τον πόλεμο στη Συρία ο Άσαντ
«Υπάρχει κάποιος να βάλει φρένο σε αυτές και παρόμοιες δηλώσεις -τύπου Βορίδη- πριν γίνουν επικίνδυνες;» διερωτάται ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση κατά της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου εξαπολύει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, με αφορμή τις δηλώσεις της υφυπουργού Εργασίας περί... συριακών πολεμοφοδίων.
«Σήμερα μάθαμε από την κυρία Μιχαηλίδου γιατί ο Άσαντ τόσα χρόνια δεν μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο στην Συρία. Πώς να το πετύχει όταν ο στρατός του είναι εξοπλισμένος με κράνη μοτοσυκλέτας, γάντια κηπουρικής, κοντάρια αλλά και το φοβερό υπερόπλο της ιπτάμενης προκήρυξης...» αναφέρει ο Νίκος Φίλης.
«Η υφυπουργός του κ. Μητσοτάκη δεν τρολάρει την κυβέρνησή της μόνο, κάνει κάτι πιο επικίνδυνο. Παρουσιάζει ως ενιαίο εγκληματικό σύνολο αληθινούς τρομοκράτες και μερικές χιλιάδες νέους, που καταφεύγουν σε κατακριτέες πράξεις βίας» προσθέτει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δημιουργεί έτσι τον κίνδυνο να μετατραπεί ένα τμήμα της νεολαίας σε ζωτικό χώρο στρατολόγησης της τρομοκρατίας. Βάζει σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία. Δεύτερον: Γιατί εμπλέκει τη Συρία; Είναι μόνο ανοησία, ή στόχο έχει να μιλήσει στο ακραίο κοινό της ΝΔ, να ρίξει λίγο ακόμα καύσιμο στις αντιπροσφυγικές φωτιές; Υπάρχει κάποιος να βάλει φρένο σε αυτές και παρόμοιες δηλώσεις -τύπου Βορίδη- πριν γίνουν επικίνδυνες; Υπάρχει πρωθυπουργός;» καταλήγει ο Νίκος Φίλης.
Το στοιχείο που ψάχνει η Αντιτρομοκρατική στις κάμερες για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και το πρόσωπο «κλειδί»
Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη: Παραίτηση ζητά το ΠΑΣΟΚ
Χάκαραν τον ΕΦΕΤ: Το μήνυμα με νεκροκεφαλή που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα
Τι θα συμβεί στο Ηλιακό μας Σύστημα όταν «πεθάνει» ο Ήλιος; Νέα έρευνα ίσως έχει την απάντηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



