Τσίπρας: Παλιοί υμνητές της χούντας βρίσκονται στην κυβέρνηση
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο μήνυμα του Πολυτεχνείου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο μήνυμα του Πολυτεχνείου και στην επικαιρότητα του φετινού εορτασμού του, κάνοντας παράλληλα επίθεση στην κυβέρνηση για «τους παλιούς υμνητές της Χούντας που έχει στους κόλπους της» και γιατί «αναβάθμισε την καταστολή σε κυβερνητική στρατηγική».
Αναφέρει συγκεκριμένα ο πρώην πρωθυπουργός: «46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο “Όχι” στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το “Όχι” κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες». Ακολούθως τονίζει ότι «Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί» και εξηγεί: «Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα. Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας. Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας».
Η εποχή του «housefishing»: Εξωραϊσμένες αγγελίες ακινήτων με ΑΙ δίνουν νέα διάσταση στη στεγαστική κρίση
Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»
Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




