• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
F-35, F-16 Viper και πύραυλοι: Τι περιλαμβάνει η συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ - Το κρίσιμο σημείοΜαχαίρωσαν 32χρονο στην Ελευσίνα - Καταγγέλλουν επίθεση από φασίστεςΗ Ουκρανία «χτύπησε» στη Σιβηρία: Επίθεση σε δύο από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια πετρελαίου της ΡωσίαςΙσόβια στον δολοφόνο του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή - Το χρονικό του εγκλήματος
δημοφιλές τώρα: Ράδιο Αρβύλα: Τέλος από τον ΑΝΤ1 μετά από σχεδόν 30 χρόνια
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   22.11.2019 22:56
Newsroom
Newsroom

Γερουλάνος: Δεν έχω λάβει επίσημη πρόσκληση για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων είπε ότι «λογικά είμαι καλεσμένος γιατί είμαι και μέλος της ΚΟΕΣ»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Παύλος Γερουλάνος (Copyright: Eurokinissi/Στέλιος Μίσινας)
Παύλος Γερουλάνος (Copyright: Eurokinissi/Στέλιος Μίσινας)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος. 

«Εξελίσσεται σε ένα συνέδριο – παρωδία, με ένα μόνο σκοπό, την επιμήκυνση της θητείας της κ. Γεννηματά στην ηγεσία» και πρόσθεσε «το να κάνεις ένα συνέδριο με διορισμένους συνέδρους και με μόνο ζητούμενο την απόφαση επιμήκυνσης της θητείας της ηγεσίας, στέλνεις λάθος μήνυμα στους πολίτες» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Action 24.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 18.11.2019 18:24
Χαριλάου Τρικούπη: Ο Παύλος Γερουλάνος υπονομεύει την παράταξη
Χαριλάου Τρικούπη: Ο Παύλος Γερουλάνος υπονομεύει την παράταξη

«Ένα δημοκρατικό συνέδριο θα πρέπει να έχει τρεις στόχους: α) τις θέσεις προτάσεις, β) την στρατηγική και γ) το καταστατικό» και συμπλήρωσε «αντιθέτως διοργανώνεται ένα συνέδριο όπου φιμώνεται η άλλη πλευρά» πρόσθεσε. «Πριν δύο χρόνια η κ. Γεννηματά ακολούθησε μια στρατηγική με άνοιγμα προς προσωπικότητες της Κεντροαριστεράς, αλλά αυτό εγχείρημα απέτυχε» επεσήμανε στη συνέχεια.

«Δεν ζητάω επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πριν αλλάξεις τα σύμβολα σου, πρέπει να εξηγήσεις στους πολίτες ποια είναι η στρατηγική σου και ποιο θα είναι το πολιτικό προσωπικό» υπογράμμισε ο κ. Γερουλάνος. «Εγώ έχω καταθέσει πλατφόρμα, αλλά δεν συζητήθηκε. Συνεπώς τα λόγια περί πλατφόρμας είναι ‘’κούφια’’» είπε ακόμη.

Επιπρόσθετα τόνισε ότι «δεν έχω λάβει επίσημα πρόσκληση για να πάω στο συνέδριο, αλλά λογικά είμαι καλεσμένος γιατί είμαι και μέλος της ΚΟΕΣ. Αλλά θα πάω στο συνέδριο». Κληθείς να σχολιάσει τις σχέσεις του με τη Φώφη Γεννηματά σημείωσε ότι δεν εμπλέκει τις προσωπικές σχέσεις με την πολιτική διαφωνία.

Από την άλλη πλευρά ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του με τον Νίκο Κοτζιά. Όπως είπε «με τον Ν. Κοτζιά είμαι φίλος. Δεύτερον, με στήριξε στις δημοτικές εκλογές και, τρίτον, άνοιξε μια συζήτηση, όπου δεν χάνεις την ευκαιρία να πεις στους συριζαίους τι έκαναν λάθος κατά την περίοδο της κυβέρνησης τους». «θα μπορούσα να συμπράξω με οποιονδήποτε, πάνω σε συγκεκριμένη πλατφόρμα» κατέληξε ο κ. Γερουλάνος.

Διαβάστε ακόμη

F-35, F-16 Viper και πύραυλοι: Τι περιλαμβάνει η συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ - Το κρίσιμο σημείο

Μαχαίρωσαν 32χρονο στην Ελευσίνα - Καταγγέλλουν επίθεση από φασίστες

Η Ουκρανία «χτύπησε» στη Σιβηρία: Επίθεση σε δύο από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια πετρελαίου της Ρωσίας

Μέσα στα «sweatshops» όπου κατασκευάζονται οι επίσημες ποδοσφαιρικές φανέλες για 1 ευρώ την ώρα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • ΚΙΝΑΛ
  • Παύλος Γερουλάνος
  • ΠΑΣΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
%>