Ερντογάν: Εμείς ανήκουμε στην Ευρώπη, δεν είμαστε οι «άλλοι»
O Τούρκος πρόεδρος μίλησε με εθνικιστική έπαρση σε εκδήλωση στη Γενεύη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Οι Τούρκοι είναι Ευρωπαίοι» διακήρυξε απόψε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση στη Γενεύη στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Φόρουμ για τη Μετανάστευση.
«Εμείς δεν βλέπουμε την Ευρώπη ως καταφύγιο, δεν είμαστε ξένοι, δεν είμαστε οι «άλλοι». Εμείς ανήκουμε στην Ευρώπη, όπως ανήκαμε πάντα», υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος, παρόλο που στόχος του –όπως είπε- είναι οι νέοι που φεύγουν από την πατρίδα τους να γαλουχούνται με τη νοοτροπία της Τουρκίας ακόμη και στο εξωτερικό.
«Προτεραιότητά μας είναι να γαλουχήσουμε τους νέους μας στο εξωτερικό με βάση τη νοοτροπία της χώρας τους. Θέλουμε να αισθάνεστε περήφανοι για τη σημαία σας. Είστε παιδιά ενός έθνους με συνείδηση, ενός έθνους που δίνει το παράδειγμα στην ανθρωπότητα ανοίγοντας για αιώνες τώρα τις πόρτες του στους καταπιεσμένους και τους αδικημένους. Θέλω να είστε περήφανοι για το έθνος, τη γλώσσα, τον πολιτισμό και κυρίως τη σημαία σας. Ο κάθε αδελφός μας που ζει στο εξωτερικό είναι εκπρόσωπος του τουρκικού έθνους και δεν έχει καμία διαφορά από τους 82 εκατομμύρια συμπολίτες μας», είπε με εθνικιστική έπαρση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



