ΚΙΝΑΛ: Καταγγέλλει εμπλοκή Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση του Noor 1
Νέα δεδομένα στην υπόθεση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την εμπλοκή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση του «Noor 1» καταγγέλλουν δύο βουλευτές του ΚΙΝΑΛ. Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Κεγκέρογλου και Ευαγγελία Λιακούλη απέστειλαν αίτημα στον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής και ζητούν να καταθέσουν έγγραφα τα οποία εμπλέκουν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και με την υπόθεση του «Noor 1».
Οι δύο βουλευτές αναφέρουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες στην Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση που είναι γνωστή ως «Νοοr 1». Κατά την έρευνα αυτή, τονίζουν οι ίδιοι, «πληροφορούμαστε ότι κατατίθενται στοιχεία που αφορούν τον κ. Παπαγγελόπουλο, τα οποία, αν πράγματι υπάρχουν, πρέπει να συσχετιστούν με την έρευνα που διεξάγει η επιτροπή της Βουλής».
Το αίτημα των δύο βουλευτών έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία. Υπέρ τάχθηκε η ΝΔ και η Ελληνική Λύση. Κατά ο ΣΥΡΙΖΑ, Το ΚΚΕ επιφυλάχθηκε ζητώντας το αίτημα να γίνει πιο συγκεκριμένο.
Τα τρία «στοιχήματα» της κυβέρνησης στη φετινή ΔΕΘ - Έρχονται μέτρα σε δόσεις
ΑΤ Μάνδρας: Το βαρύ ιστορικό του 31χρονου - Απόπειρα αυτοκτονίας, αεροβόλο και απειλές με μαχαίρι
Δείχνουν ομόφυλα ζευγάρια τα βιβλία του Δημοτικού; Η απάντηση του εκδοτικού οίκου στις αντιδράσεις
Δεύτερος ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες με 8.40μ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



