Νίκος Τόσκας: Μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους η ομάδα ΔΕΛΤΑ
Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε τους λόγους που διέλυσε την ομάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε μία δήλωση που θα προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις προέβη ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Νίκος Τόσκας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής παρουσίας του στον ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου. Μιλώντας για την ομάδα Δέλτα υποστήριξε ότι «την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους», για να ακολουθήσουν αντιδράσεις από τους παριστάμενους στην εκπομπή.
«Απίστευτο! Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» αναρωτήθηκε ο παριστάμενος γγ του σωματείου ειδικών φρουρών Στρ.Μπαλάσκας. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης του ζήτησε να ανακαλέσει. Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, λέγοντας ότι «απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα».
Συνελήφθησαν δύο μέλη μαφίας στο Παλαιό Φάληρο - Οι εκβιασμοί, οι ξυλοδαρμοί και τα προσωνύμια «πίτμπουλ» και «μπουλντόγκ»
Βίντεο-σοκ από το μακελειό σε σχολείο στην Ταϊλάνδη: Η στιγμή που ο 14χρονος ανοίγει πυρ - Στους 9 ανέβηκαν οι νεκροί
Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Καταγγελίες Μπρουτζάκη για «αυθαιρεσία, φίμωση και δολοφονία χαρακτήρων»
Πώς πνίγηκε το 4χρονο παιδί σε πισίνα στην Πάρο: Οι γονείς ήταν στη θάλασσα, ο μπάρμαν έπεσε να το σώσει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



