• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Πολυκατοικία κατέρρευσε στον Λίβανο – Έξι νεκροί και επτά τραυματίεςΚλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1 εκατ. ευρώΗ Άννα Κορακάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα - Γέννησε ένα υγιέστατο κορίτσιΚάηκε ολοσχερώς το σπίτι που πήρε φωτιά στο Βόλο - Σώα η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια
δημοφιλές τώρα: Καθαρισμοί οικοπέδων: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, διπλάσια τα πρόστιμα, δήλωση μόνο ηλεκτρονικά,...
Homepage ┋   Πολιτική   ┋   21.12.2019 20:18
Newsroom
Newsroom

Μπογδάνος: Ο Ινδαρές έκανε «πλάτες» στην κατάληψη - Βορίδης: Καμία αστυνομική βία

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας χαρακτήρισε την Ομάδα ΔΕΛΤΑ ως «μπαχαλάκηδες από τη μεριά του κράτους»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
copyright: eurokinissi
copyright: eurokinissi

Η αστυνομική επιχείρηση στην κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκάκι και τα όσα επακολούθησαν με τη σύλληψη του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και των δύο παιδιών του, ανεβάζουν στα ύψη την πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ τη θύελλα αντιδράσεων για τις αστυνομικές πρακτικές στο Κουκάκι.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open TV «Τώρα ό, τι συμβαίνει» και αφού πρώτα είδε τα ντοκουμέντα που προβλήθηκαν στο δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου υποστήριξε ότι δεν προκύπτει πράξη αστυνομικής βίας. Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στην ίδια εκπομπή προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Όχι μόνο δεν υιοθέτησε τις καταγγελίες για αστυνομική βία αλλά κατηγόρησε τον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, ότι έκανε πλάτες στην κατάληψη. 

Από την άλλη πλευρά, το πρωί του Σαββάτου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 μίλησε για την Ομάδα ΔΕΛΤΑ και υποστήριξε ότι «την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους», για να ακολουθήσουν αντιδράσεις από τους παριστάμενους στην εκπομπή. 

«Απίστευτο! Εργαζόμενοι μπαχαλάκηδες;» αναρωτήθηκε ο παριστάμενος γγ του σωματείου ειδικών φρουρών Σταύρος Μπαλάσκας. Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης του ζήτησε να ανακαλέσει. Ωστόσο ο κ. Τόσκας επέμεινε στις θέσεις του, λέγοντας ότι «απόδειξη ότι τώρα δεν μπόρεσαν να φτιάξουν ομάδα Δέλτα». Στο μεταξύ οι καταγγελίες για αστυνομική βία βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση μετά την κατεπείγουσα εξέταση που παρήγγειλε ο εισαγγελέας πρωτοδικών.

Από την άλλη πλευρά πηγές της Κατεχάκη τονίζουν στο Open TV ότι όλα τα στοιχεία από την αστυνομική επιχείρηση στο Κουκάκι θα δοθούν στη Δικαιοσύνη, η οποία πλέον χειρίζεται την υπόθεση. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η Δικαιοσύνη είναι η αρμόδια να αποφανθεί για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Μάλιστα ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση ενδέχεται να ζητήσει από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο υπάρχει για την υπόθεση. Την ίδια ώρα στην ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για να δουν μέσω αυτών ταυτοποιούνται και οι συλληφθέντες.

Διαβάστε ακόμη

Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο με την καταδίωξη του 17χρονου οδηγού που έπεσε σε τζαμαρία στον Άγιο Δημήτριο

Καλλιθέα: Ανασύρθηκε 2χρονο κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του από συντριβάνι

Υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα ο «άνθρωπος-σκιά» – Οι αμοιβές του σμήναρχου και το κρυπτογραφημένο κινητό που τον «κάρφωσε»

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • αστυνομική βία
  • Κωνσταντίνος Μπογδάνος
  • Μάκης Βορίδης
  • Κουκάκι
  • Νίκος Τόσκας
  • Δημήτρης Ινδαρές
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr