Θεσσαλονίκη: Χαλαρά στα Λαδάδικα με φίλους ο Βενιζέλος
Γιορτές στη Θεσσαλονίκη για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πιστός στο ραντεβού του για ακόμη μια χρονιά ο Βαγγέλης Βενιζέλος συναντήθηκε με φίλους του στη Θεσσαλονίκη τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το ραντεβού δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30.12) στο εστιατόριο «Ρόδι και Μέλι» στα Λαδάδικα.
«Όπως το έχουμε συνήθεια, οι γνωστοί καμπαλέρος βρεθήκαμε, κουβεντιάσαμε και ανταλλάξαμε ευχές. Καλή Χρονιά από όλους μας σε όλους σας!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πάνος Ερμείδης.
Μεταξύ άλλων στο τραπέζι ήταν ο Κατερινιώτης καθηγητής στο Πολυτεχνείο του Δημοκριτείου Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο δικηγόρος Θανάσης Ακριβόπουλος, ο συγγραφέας Σάκης Μουμτζής και ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος.
Το τελευταίο διάστημα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη καθώς επέστρεψε στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα στη Νομική του ΑΠΘ.
Για την ιστορία, η παρέα πέρσι συναντήθηκε στο μπαρ-εστιατόριο «Β» το οποίο βρίσκεται στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης
Ζημιά μαμούθ 1 δισ. ευρώ από το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με τον «Πούτιν» - Είχαν μέχρι και τάνκερ
Με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου στο Χαϊδάρι
Βίντεο-σοκ στη Μελβούρνη: 12χρονος πιάστηκε σε πόρτα λεωφορείου και σερνόταν στον δρόμο
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ: «Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο σύλλογος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



