Βαρβιτσιώτης: Να μην δώσει την εντύπωση η Ευρώπη ότι φοβάται τον Ερντογάν
Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ δηλώνει ότι ο Τούρκος πρόεδρος χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως μοχλό πίεσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μήνυμα ότι «η Ευρώπη δεν πρέπει να δώσει την εντύπωση ότι φοβάται τις απειλές του Ερντογάν», όσον αφορά στο Μεταναστευτικό, στέλνει o αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέσω του «Der Spiegel».
Σε δηλώσεις του, στο τελευταίο τεύχος του γερμανικού περιοδικού, σε ρεπορτάζ για το Μεταναστευτικό και τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το Προσφυγικό, ο κ. Βαρβιτσιώτης, με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, ότι θα πλημμυρίσει την Ευρώπη με μετανάστες, επισημαίνει ότι η Τουρκία έχει αναγάγει το Μεταναστευτικό σε εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής και ότι χρησιμοποιεί τους μετανάστες ως μοχλό πίεσης.
Διαβάστε ακόμη
Τραμπ: Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν σήμερα - Έχουμε το δικαίωμα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου
Ανατροπή στην Κρήτη: Το «άθικτο» μηχανάκι, η κατσούνα και ο καβγάς που εξετάζεται πίσω από τον θάνατο του Δασκαλάκη
Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Το μοιραίο σχέδιο για τη Γερμανία και οι αντιφάσεις του 65χρονου
Εικόνες «αποκάλυψης» στη Ρωσία: Σμήνος από κουνούπια σκέπασε τον ουρανό - Τουρίστες κρύβονταν σε αυτοκίνητα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



