Ο Βελόπουλος, το αλαλούμ και η ανασκευή των δηλώσεων για τον ΠτΔ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το απόλυτο αλαλούμ δημιουργήθηκε για λίγη ώρα στους διαδρόμους της Βουλής, καθώς ο Κυριάκος Βελόπουλος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Αν δεν μου πει όνομα, δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Mου είπε ότι σκέφτεται όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την άμεση ενεργοποίηση του Μεγάρου Μαξίμου. Μάλιστα, πηγές από το γραφείο Τύπου του Μαξίμου όχι μόνο διέψευσαν το «πρόσωπο-έκπληξη», αλλά πρόσθεσαν ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
Aκολούθησε δε και επικοινωνία του πρωθυπουργικού επιτελείου με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. Ετσι, ο Κυριάκος Βελόπουλος επανήλθε και είπε ότι ήταν δική του η αίσθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει πρόσωπο που θα προκαλέσει έκπληξη.
- Δημοσκοπικά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες: Πώς «βαθμολογούν» οι πολίτες την κυβέρνηση και τι… προβλέπουν για τον ΣΥΡΙΖΑ
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιστροφή στην κανονικότητα και καταγγελίες για «κυβερνητικό πραξικόπημα» - Ενωτική η πρώτη συνέντευξη Κασσελάκη
- NASA: Άνοιξε η κάψουλα με δείγμα από τον αστεροειδή Bennu - Μυστηριώδη σωματίδια βρήκαν οι επιστήμονες
- Χρέη στην ΑΑΔΕ: Αυξάνονται οι μεγαλοοφειλέτες και μειώνεται η... μαρίδα
- Γ. Μασούτης: Μας αρέσουν οι εξαγορές, δεν μας ενδιαφέρει να πουλήσουμε - Στο €1,1 δισ. ο φετινός τζίρος
- Γεννημένος Playboy: Ο Έλληνας που αγόρασε την πιο θρυλική «βίλα των οργίων»
- Τα μαγειρευτά του θα σε κάνουν να ξεχάσεις τη μαμά σου: Το μαγαζί που «προσκυνούν» όλοι οι εργαζόμενοι στα βόρεια

Gowise.gr, Κάνε σύγκριση ανμέσα απο 27 ασφαλιστικές εταιρίεςΑκολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr