Τρύφων Αλεξιάδης: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής - Θα υποβληθεί σε μαγνητική
Παύλος Πολάκης και Όλγα Γεροβασίλη πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, καθώς «κατέρρευσε» το μεσημέρι της Τρίτης, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του Open TV Αδαμαντία Λιόλιου θα υποβληθεί σε μαγνητική και αξονική τομογραφία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τον Παύλο Πολάκη και την Όλγα Γεροβασίλη. Μάλιστα ο βουλευτής θα διανυκτερεύσει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
Τη Δευτέρα η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη - Οι γιατροί έψαχναν στο ΑΙ πώς να τον επαναφέρουν
Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής
«Ευτυχώς που δεν παντρεύτηκα»: Πώς η οικονομία της μοναξιάς στην Κίνα προσφέρει μια ματιά στο μέλλον
Μικρός πιανίστας συγκίνησε παίζοντας τη μελωδία από το «Ώρες μικρές» του Γιώργου Μαζωνάκη στο Σύνταγμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



