Novartis: Στον Άρειο Πάγο κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Φρουζής
Την Παρασκευή καταθέτει ξανά ο αντεισαγγελέας Ιωάννης Αγγελής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πιέσεις προκειμένου να εμπλέξει πολιτικά πρόσωπα κατήγγειλε για ακόμα μια φορά ο πρώην ισχυρός άνδρας της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, που βρέθηκε ενώπιον του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή, ο οποίος χειρίζεται την έρευνα για τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις κατά τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Φρουζής φέρεται να περιέγραψε δύο άτυπες συναντήσεις στην Εισαγγελία κατά τις οποίες του ζητήθηκε να δώσει επιβαρυντικά στοιχεία για τα 10 πολιτικά πρόσωπα για τα οποία οι σχετικές δικογραφίες είχαν αποσταλεί στη Βουλή. «Η διαδικασία και η κατάθεση είναι μυστική, από την αρχή το έχω σεβαστεί ευλαβικά. Είμαι σίγουρος ότι η αλήθεια λάμπει ήδη» ανέφερε κατά την έξοδο του από τον Άρειο Πάγο.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Αγγελής, έπειτα από δικό του αίτημα.
Οι τρεις τηλεοπτικοί αστέρες στο μεταγραφικό στόχαστρο του Μητσοτάκη και η έξυπνη κίνηση Ανδρουλάκη
ΕΟΠΥΥ: Εξετάζεται νέα παράταση για την υποχρεωτική καταχώριση των αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων
Το διπλό μήνυμα Καραμανλή και το νέο «χτύπημα» Σαμαρά: Ποια στάση τηρεί το Μαξίμου
Έκανε την ανατροπή ο Λούλα: Επανεξελέγη πρόεδρος στη Βραζιλία - Ακύρωση των εκλογών ζητά ο Μπολσονάρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



