Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Παύλου Πολάκη σε κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ενώ νωρίτερα βρέθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης το Σάββατο βρέθηκε στη Μυτιλήνη όπου έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του νησιού. Μάλιστα ο κ. Πολάκης χόρεψε και ένα ζεϊμπέκικο.
Σημειώνεται πως νωρίτερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός είχε βρεθεί στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας. Μάλιστα ο κ. Πολάκης επιτέθηκε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στον πρωθυπουργό για την κατάσταση που επικρατεί στην προσφυγικό δομή. «ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ !!! Μητσοτακη αυτή είναι η Μόρια ΣΟΥ!!!! Σύστημα σε συνειδητή προσπάθεια ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ....Θα πούμε πολλά ,αυτά για πρώτη δόση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




