«Καμπάνα» στον Γιάννη Λαγό για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας
Η κίνηση του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τόσο την αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών όσο και του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κυρώσεις επτά ημερών χωρίς βουλευτική αποζημίωση και τεσσάρων ημερών αποχής από τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επέβαλε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι, στον ευρωβουλευτή και πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, για το σκίσιμο της τουρκικής σημαίας.
Μάλιστα η κίνηση του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής προκάλεσε τόσο την αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών όσο και του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Αναλυτικότερα, ο Γιάννης Λαγός, μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά εξαιτίας των προσφυγικών ροών αλλά και για τη στάση που κρατά η Τουρκία, δήλωσε: «Το μοναδικό που της αξίζει είναι αυτό, τίποτε άλλο», σκίζοντας μια χάρτινη τούρκικη σημαία που κρατούσε στα χέρια του.
«Ο κ. Λαγός στις 29 Ιανουαρίου θορύβησε την Ολομέλεια, χρησιμοποιώντας λόγο που δε συνάδει με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προβάλλοντας συγκεκριμένο λεξιλόγιο. Σε θέμα σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, έσκισε ένα χαρτί που απεικόνιζε την τουρκική σημαία, κατηγορώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση για »χάϊδεμα της Τουρκίας».
Σαουδική Αραβία: 14 νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου του πετρελαϊκού κολοσσού Aramco
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά σε διώροφο κτίριο στην Καλλιθέα - «Της φώναξα "γιαγιά πήδα" και την έπιασα»
Τέλος διαδρομής για το «Αίολος Κεντέρης»: Η στιγμή που το εμβληματικό ταχύπλοο περνά για πάντα στην Ιστορία
Εντυπωσιακή εικόνα στο Παρίσι: Η στιγμή που κεραυνός χτυπά τον Πύργο του Άιφελ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



