Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της Νεολαίας Κώστας Παπαδημητρίου
Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε ενεργό στέλεχος της ΠΑΣΠ ενώ διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πένθος βυθίστηκε το ΠΑΣΟΚ καθώς το βράδυ της Κυριακής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος της Νεολαίας του κόμματος Κώστας Παπαδημητρίου. Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε ένα από τα ενεργά στελέχη της ΠΑΣΠ, ενώ ήταν και γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Στο δεύτερο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής είχε εκλεγεί στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
«Τι να πεις; ένας καλός φίλος, ένας άνθρωπος, με θαρρος και άποψη, ένας μαχητής της παράταξης έφυγε πολύ πολύ νωρίς. Θα λείψεις σε όλους μας και στην Αργολίδα που τόσο αγάπησες. Τι να πεις; καλό ταξίδι Κώστα» έγραψε στο Facebook ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.
Διαβάστε ακόμη
Μεγάλη φωτιά στο Ποικίλο Όρος: Εκκενώνονται Αφαία, Άνω Δάσος Χαϊδαρίου και Δαφνί - Κοντά στα σπίτια οι φλόγες
Δραματική κλιμάκωση στη Θέουτα: 49.000 μετανάστες σε 24 ώρες - Το μήνυμα που πυροδότησε τη μαζική έξοδο
Τι δείχνουν οι κινήσεις Σαμαρά: Σε ποιο κοινό στοχεύει και πότε θα ανοίξει τα χαρτιά του
«Εξολοθρευτές δορυφόρων»: Πώς μπορεί να μοιάζει ένας - όχι και τόσο μακρινός - πόλεμος στο διάστημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



