Αποστολάκης: Δεχόμαστε μαζική εισβολή στον Εβρο - Το σχεδίαζε καιρό ο Ερντογάν
«Θέλει πολλή προσοχή γιατί μπορεί να ξεφύγουν τα πράγματα», σημείωσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Δεν είχαμε επιλογές. Επρεπε να φρεναριστεί το κύμα προσφύγων και μεταναστών. Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν σωστές. Θέλει πολλή προσοχή γιατί μπορεί να ξεφύγουν τα πράγματα», τόνισε ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα». Και πρόσθεσε: «Οι κάτοικοι έδειξαν απίστευτη συμπαράσταση στον κόσμο. Και εκεί θέλει προσοχή για να μην πάρουν οι κάτοικοι τον νόμο στα χέρια τους στον Εβρο».
«Δεχόμαστε μαζική εισβολή από πρόσφυγες από τη γειτονική χώρα, η οποία είναι κατευθυνόμενη», τόνισε ο κ. Αποστολάκης, προσθέτοντας: «Ο Ερντογάν το δηλώνει, το δουλεύει εδώ και αρκετά χρόνια. Φοβάμαι ότι θα χειροτερεύσει η κατάσταση με το προσφυγικό». «Πιστεύω ότι θα έχει συνεχώς κόσμο στον Εβρο για να ασκεί πίεση ο Ερντογάν», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης.
Αδιάκοπη η μάχη με τις φλόγες: «Φουντώνει» το μέτωπο στο Πόρτο Γερμενό, συναγερμός και στη Φωκίδα - Live εξελίξεις
Εξανάγκαζαν 57 ανθρώπους σε εργασία και τους κρατούσαν τα διαβατήρια - Συνελήφθη ο «επιστάτης»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης πάει στο πειθαρχικό γιατρούς από το Δαφνί - Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν «εκφοβισμό»
Parov Stelar στο ethnos.gr: «Οι Έλληνες αναγνωρίζουν αμέσως την ειλικρίνεια, αυτό είναι κάτι που θαυμάζω»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



