Σκουρλέτης: Να μπει ενιαία τιμή για το τεστ ανίχνευσης του κοροναϊού
«Ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα αισχροκέρδειας», σημειώνει ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να οριστεί ενιαία τιμή του τεστ ανίχνευσης του κοροναϊού ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτηση που έκανε ο γραμματέας του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης. Ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει ότι αυξάνονται τα κρούσματα του κοροναϊού, γεγονός που θα αυξήσει και τις ανάγκες εξέτασης.
Παράλληλα, τονίζει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χωρούν οι νόμοι «προσφοράς και ζήτησης» και καταλήγει: «Ήδη έχουμε τα πρώτα δείγματα αισχροκέρδειας. Άμεσα να οριστεί ενιαία τιμή του τεστ ανίχνευσης του ιού, προσιτή για τον κόσμο».
Πρόκειται για τη δεύτερη παρέμβαση για ζητήματα αισχροκέρδειας που γίνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ εντός λίγων ωρών, καθώς είχε προηγηθεί η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Αλέξη Χαρίτση, με την οποία κατηγορούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη για μη παρέμβαση.
Καρέ καρέ η αμερικανική επιχείρηση αρπαγής του Μαδούρο - Τα δύο κρίσιμα λεπτά, η ανταλλαγή πυρών και τα ελικόπτερα
Βόλος: «Δεν θα με φοβίσουν» λέει μετά τον ξυλοδαρμό του ο εκδότης της «Μαγνησίας» - Τι αναφέρει για Μπέο
Παγκόσμια ανησυχία: Διέρρευσαν 149 εκατ. κωδικοί - Ανάμεσά τους Gmail, Facebook, Instagram και Netflix
Πώς τα ζώα μπορούν να μας δείξουν τον τρόπο να απαλλαγούμε από τους τυράννους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



