Κορονοϊός: Κλινήρης στο νοσοκομείο Λάρισας ο βουλευτής της ΝΔ Κέλλας
Φέρεται να είναι ένα εκ των «ορφανών» κρουσμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη φροντίδα των συναδέλφων του έχει αφεθεί ο γιατρός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος φέρει τον κορονοϊό κι από την Κυριακή το βράδυ παραμένει κλινήρης στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Ο βουλευτής από τη Θεσσαλία, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση αλλά την Κυριακή και μετά από «δύο ημέρες «ηρεμίας», όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter ανέβασε πυρετό και εισήχθη για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Παραδέχτηκε πως η περίπτωσή του αποτελεί «ορφανό κρούσμα» καθώς δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό ούτε είχε συναναστραφεί εις γνώση του με περιστατικά.
Διαβάστε ακόμη
Γεωπολιτικό αλαλούμ: Ο Τραμπ στέλνει 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία και προκαλεί σύγχυση στην Ευρώπη
Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι - Συνελήφθη η μητέρα, ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα
Live Ολυμπιακός - Φενερμπαχτσέ: Ο μεγάλος ημιτελικός του Final Four της Euroleague
Στο «φως» νέα αρχεία για UFO από τις ΗΠΑ: Οι «πύρινες μπάλες», τα έγγραφα και τα βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



