Κορονοϊός: Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 17:00
Ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στους πολίτες της χώρας ζητώντας αυστηρή τήρηση των μέτρων που έχουν εκπονηθεί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει έκκληση στους πολίτες για να τηρήσουν αυστηρά τα έκτακτα μέτρα που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση για την αποφυγή της ανεξέλεγκτης διασποράς του κορονοϊού.
Ο πρωθυπουργός και οι επιτελείς του έχουν λάβει αποφάσεις για να αποφευχθεί η εξάπλωση του φονικού ιού που πλήττει όλο τον πλανήτη και θα ζητήσει από τους Ελληνες να τηρήσουν τα μέτρα.
Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναμένεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, καθώς αποτελεί κοινή παραδοχή ότι όσα έχουν ληφθεί έως τώρα, αν τηρηθούν ευλαβικά από όλους, θα περιορίσουν την διασπορά του κορονοϊού.
Διαβάστε ακόμη
Στάχτη και αποκαΐδια δεκάδες χιλιάδες στρέμματα στη Βοιωτία - Εικόνες απόλυτης καταστροφής στο Πόρτο Γερμενό
Φωτιά στην Πάστρα Κεφαλονιάς: Εκκενώθηκαν οικισμοί - Ανησυχητικές εικόνες από το μέτωπο
Πώς η Θέουτα έγινε «θείο δώρο» για την ισπανική και ευρωπαϊκή Ακροδεξιά - Η κανονικοποίηση της ακραίας γλώσσας
«Φτιάξτε ατομικές βόμβες πριν προλάβουν οι Γερμανοί» - Η αγωνιώδης επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Ρούσβελτ το 1939
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




