Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ: Δώστε το 50% του μισθού σας για τον κορονοϊό
Τι αναφέρει χαρακτηριστικά σε όλους τους βουλευτές της ΝΔ ο πρωθυπουργός🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καλεί τους υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν το 50% του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για να ενισχυθεί ο ειδικός λογαριασμός κατά του κορονοϊού.
Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει σε ανάρτηση του στο facebook «Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορονοϊού. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.
Μάλιστα, στο ίδιο μήνυμα ο πρωθυπουργός ζητεί και τα από τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να πράξουν το ίδιο προκειμένου να δοθεί ένα σαφές μήνυμα κατά του κορονοϊού.
Μαρινάκης στο OPEN: Ο Ανεστίδης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της ΝΔ - Φασίζουσα ενέργεια τα μπλόκα με τρακτέρ
Πέθανε σε ηλικία 92 ετών η αγαπημένη ηθοποιός, Μέλπω Ζαρόκωστα
Προαναγγελία Ζελένσκι για λύση στο Ουκρανικό: Αν υπάρξει συμφωνία, υπογράφουμε στο Νταβός την επόμενη εβδομάδα
Νέφη Virga: Τι είναι το εντυπωσιακό φαινόμενο που εμφανίστηκε στον ουρανό της Αττικής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



