Αποχωρεί από την προεδρία της Super League ο Λυσάνδρου, θέλει να αναλάβει ο Κούγιας!
Ο νυν πρόεδρος της Λίγκας ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει μετά το τέλος της θητείας του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αναζήτηση νέου προέδρου βρίσκεται η Super League, που εκτός των άλλων προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει, καλείται να βρει και ένα πρόσωπο ευρείας και κοινής αποδοχής που θα αναλάβει τα ηνία του Συνεταιρισμού. Ο Μηνάς Λυσάνδρου ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης των μελών της Λίγκας, την απόφασή του να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο μετά το τέλος της θητείας του, που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.
«Σε λίγες εβδομάδες λήγει η θητεία μου και θα χαρώ ο επόμενος πρόεδρος της Super League να κάνει περισσότερα πράγματα από εμένα. Δεν βγάζω πικρία, ούτε είμαι απολογητικός» φέρεται να είπε ο Λυσάνδρου, τον οποίο θα ήθελε να διαδεχθεί ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, ο οποίος δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για να αναλάβει την προεδρία, επανέλαβε και στους εκπροσώπους των ομάδων τη βούλησή του. «Θέλω να είμαι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 1» φέρεται να δήλωσε ο διακεκριμένος ποινικολόγος.
Σημειωτέον ότι ο Λυσάνδρου ανέλαβε το τιμόνι της Λίγκας πριν από ένα χρόνο, διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη, ο οποίος είχε παραιτηθεί. Τότε, το πάλαι ποτέ ΠΟΚ (Παναθηναϊκός, Ολυπιακός, ΑΕΚ) είχε ενώσει τις δυνάμεις του σε μια περίεργη και σπάνια συμμαχία προκειμένου να μην κερδίσει την προεδρία ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




