Ο Κούγιας έθεσε εκτός ΑΕΛ Ουάρντα και Μασούρα
Η ανακοίνωση των Θεσσαλών κάνει λόγο για «σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα» στις περιπτώσεις των παικτών του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Αλέξης Κούγιας έθεσε εκτός ΑΕΛ τους Αμρ Ουάρντα και Γιάννη Μασούρα, ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της Θεσσαλικής ομάδας ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα. Σε λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, γίνεται λόγος για προσωπική απόφαση του πρόεδρου της ομάδας «για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα» χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει: «Με προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια τίθενται εκτός ομάδος για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα οι δανεικοί ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, Αμρ Ουάρντα και Γιάννης Μασούρας».
Διαβάστε ακόμη
Οι βολές του Δένδια, οι υπουργοί που ζήτησαν επιστροφή Σαμαρά-Καραμανλή και η ημερομηνία ανακοίνωσης του κόμματος Τσίπρα
Από το «σπίτι με ένα μισθό» στα «ίδια κεφάλαια»: Πώς άλλαξε η πρόσβαση στη στεγαστική πίστη από το 2007 έως το 2026
Επιστροφή στα... τελεσίγραφα από τον Τραμπ: Οι πέντε όροι των ΗΠΑ και οι «κόκκινες γραμμές» του Ιράν
Ο νομπελίστας Ορχάν Παμούκ στα Χανιά - Ένας συγγραφέας ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





