• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Λευκή» Πρωτοχρονιά: Με χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό του μηδενός η αλλαγή του έτουςΠρωτοχρονιάτικο «ποδαρικό» με μειωμένο ΦΠΑ σε 24 νησιά - Ποια αφοράΤο μήνυμα του Ρομπέρτο Κάρλος μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν έπαθα καρδιακή προσβολή, είμαι καλά»Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο
δημοφιλές τώρα: Πάνος Μουζουράκης: «Φέτος το Voice είχε πολύ περισσότερο Μαζωνάκη» - «Αναγκαστικά και μη...»
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   17.05.2020 08:19
Newsroom
Newsroom

Super League: Προς σέντρα 6-7 Ιουνίου - «Πράσινο φως» για ομαδικές προπονήσεις

Ένα ακόμα βήμα προς την επιστροφή στην αγωνιστική δράση στη Super League γίνεται με την έναρξη ομαδικών προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  

Το πράσινο φως άναψαν οι υγειονομικές αρχές για τη διεξαγωγή ομαδικών προπονήσεων, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η συγγραφή του πρωτοκόλλου σε περίπτωση κρούσματος κορονοϊού, το οποίο και προβλέπει απομόνωση 14 ημερών για τον ποδοσφαιριστή που θα βρεθεί θετικός και πέντε ημερών για την υπόλοιπη ομάδα. Η εξέλιξη αυτή φέρνει ακόμα πιο κοντά την πιθανότητα επανέναρξης της Super League, με τη διεξαγωγή των αγώνων πλέι οφ και πλέι άουτ το διήμερο 6-7 Ιουνίου, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα (18/5) το μεσημέρι, στο προγραμματισμένο δ.σ. του συνεταιρισμού, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις (μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές προπονούνται σε μικρά γκρουπ) αναμένεται να επιτραπεί από τις αρχές της εβδομάδας, αφού πρώτα έρθει η έκδοση της κοινής Υπουργική Απόφαση, που αναμένεται την Κυριακή (17/5). Αν και αρχικά το διάστημα προπονήσεων σε γκρουπ κρίθηκε μικρό, οι υγειονομικές αρχές αποφάσισαν να δώσουν το τελικό «οκ».

Με βάση αυτό το σενάριο, οι αγώνες της Super League 1 θα ξεκινήσουν το διήμερο 6-7 Ιουνίου και η αυλαία θα πέσει στις 19 Ιουλίου με τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου. Για να μπορέσει το συγκεκριμένο πλάνο να τηρηθεί θα πρέπει όλα να κυλήσουν ομάδα, καθώς ένα κρούσμα θα ανατρέψει τα δεδομένα. Το πλάνο που έχει εκπονηθεί αναφέρει ότι αν ένας ποδοσφαιριστής βρεθεί θετικός στον κορονοϊό θα μπει σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 ημέρες ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα μπουν σε απομόνωση 5 ημερών είτε σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, και θα επιτρέπονται ατομικές προπονήσεις. Στους ποδοσφαιριστές θα γίνουν τεστ την τρίτη και την πέμπτη μέρα εφαρμογής του σχεδίου απομόνωσης.

Η πενθήμερη καραντίνα της ομάδας συνεπάγεται και αναβολή του επόμενου αγώνα καθώς το πλάνο διεξαγωγής των πλέι οφ και των πλέι άουτ προβλέπει οι αγωνιστικές να διεξάγονται ανά τρεις ημέρες.

Διαβάστε ακόμη

Ανασκόπηση 2025: Πολιτικές αναταράξεις, κοινωνικές κρίσεις και φυσικές προκλήσεις

Ο πλανήτης υποδέχεται το 2026: Εντυπωσιακές εικόνες από την Πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο

Σοκ για 13χρονη: Κατέληξε στο Παίδων μετά από χρήση χασίς - Καταγγέλλει απόπειρα βιασμού

Οι πανσέληνοι, οι εκλείψεις και οι βροχές μετεωριτών του 2026 - Το ημερολόγιο για τους παρατηρητές των άστρων

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Κορονοϊός
  • Super League 1
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr