• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη»: Η αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ στις τουρκικές προκλήσεις για τους Patriot στην ΚάρπαθοΠροειδοποίηση χτυπήματος από το Ιράν: «Οι ΗΠΑ θα μετανιώσουν πικρά για τη βύθιση της φρεγάτας στη Σρι Λάνκα»Μέση Ανατολή: Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι επαναπατρισμοί 162 ΕλλήνωνEpic Fury: Βίντεο των ΗΠΑ με τις πρώτες 100 ώρες της επιχείρησης κατά του Ιράν
δημοφιλές τώρα: ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Ανυπόστατα τα περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   18.05.2020 13:22
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Δίωξη του εισαγγελέα σε Μαρινάκη και στην ασφάλειά του για παράνομη βία

Η υπόθεση αφορά στην καταγγελία δημοσιογράφου για απαγωγή μέσα από το ξενοδοχείο Χίλτον τον Μάρτιο του 2018

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Copyright: Eurokinissi
Copyright: Eurokinissi

Με διώξεις σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, και των ανδρών της ασφαλείας του ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Πάρι Κουρτζίδη για απαγωγή του στο Χίλτον τον Μάρτιο του 2018. Η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών άσκησε δίωξη για το αδίκημα της παράνομης βίας (πλημμέλημα) σε βάρος των πέντε ανδρών της φρουράς του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, σε βάρος του ίδιου του ίδιου του επιχειρηματία για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη βία, αλλά και σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας «Αξία» Αντώνη Πίκουλα για συνέργεια στο αδίκημα.

Οπως είχε καταγγείλει ο Πάρις Κουρτζίδης, το μεσημέρι της 15ης Μαρτίου 2018, έφτασε σε ξενοδοχείο όπου είχε ραντεβού με στενό φίλο του επιχειρηματία και ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ προκειμένου να συζητήσουν για ένα δημοσίευμα που αφορούσε υπόθεση του επιχειρηματία. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι άνδρες της ασφάλειας του επιχειρηματία έκαναν ένα ημικύκλιο ασφαλείας σε μικρή απόσταση από τους δύο άνδρες. Ενας από αυτούς κάθισε πίσω από την πολυθρόνα του Κουρτζίδη και, σύμφωνα με την καταγγελία, του είπε πως τον απειλεί με όπλο και πως κινδυνεύει η ζωή του. Μάλιστα φέρεται να του ανέφερε πως το όπλο έχει σιγαστήρα και πως, αν τον πυροβολήσει, δεν θα φανεί και δεν θα ακουστεί τίποτα. 

Ο άνδρας της ασφάλειας του επιχειρηματία, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, διέταξε τον Πάρι Κουρτζίδη να τον ακολουθήσει προκειμένου να πάνε στον χώρο εργασίας του δημοσιογράφου ώστε να αναρτήσει κείμενο επανόρθωσης, ζητώντας συγγνώμη για προηγούμενο δημοσίευμα. Οπως αφηγείται ο δημοσιογράφος, πάντα υπό την απειλή όπλου και έχοντας δίπλα του κάποιους ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία, οδηγείται στα γραφείο όπου εργάζεται, εκεί όπου τον περιμένουν πάλι οι άνθρωποι ασφαλείας του συγκεκριμένου ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ. Πράγματι, ο δημοσιογράφος ανεβαίνει στο γραφείο και συντάσσει τη δεύτερη ανάρτηση με τη συγγνώμη. 

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο Πάρις Κουρτζίδης μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ και καταθέτει όλες τις λεπτομέρειες. Από εκείνη τη στιγμή η Ασφάλεια και η Διεύθυνση του τμήματος Εκβιαστών αναλαμβάνουν δράση και προχωρούν στην έρευνα της υπόθεσης. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι χρειάστηκε η συνδρομή ξένων Αρχών (Μεγάλη Βρετανία) ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο, καθώς, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία του ιδιοκτήτη της μεγάλης ΠΑΕ με κάποιους από τους «απαγωγείς» του.

Διαβάστε ακόμη

Συναγερμός ξανά στην Κύπρο: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι - «Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη» η απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα

Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο

Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν

«Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • Βαγγέλης Μαρινάκης
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr