
Αναφορά του ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Δεοντολογίας για «επιπλέον στοιχεία» στον φάκελο του Ολυμπιακού
Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την Επιτροπή Δεοντολογίας να αξιολογήσει τα στοιχεία του φακέλου της ποινικής δικογραφίας εναντίον του Ολυμπιακού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα σελίδα προστέθηκε στο βιβλίο της δικαστικής αντιπαράθεσης ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, με τον «Δικέφαλο του βορρά» να απευθύνεται μέσω αναφοράς στην Επιτροπή Δεοντολογίας. Με αυτή του την κίνηση, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να αξιολογηθούν τα επιπλέον στοιχεία που περιέχονται στο φάκελο της ποινικής δικογραφίας στην οποία κατηγορούμενος είναι ο Ολυμπιακός. Η κίνηση αυτή έγινε καθώς υπάρχουν στοιχεία που φαίνεται πως δεν έχουν ληφθεί υπόψιν της Επιτροπής με βάση το πόρισμα που δημοσιοποιήθηκε.
Να θυμίσουμε πως βάσει του πορίσματος της Επιτροπής Δεοντολογίας, έχει κινηθεί διαδικασία εναντίον του Ολυμπιακού, του Ατρομήτου, των μεγαλομετόχων των δυο ομάδων κ.κ. Μαρινάκη και Σπανού αλλά και άλλων 13 φυσικών προσώπων, με την εισήγηση να προτείνει τον υποβιβασμό των δυο ομάδων και την ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο των μεγαλομετόχων.
Από την «Ασπίδα του Αχιλλέα» μέχρι την ΑΟΖ : Η γεωπολιτική και νομική αντιπαράθεση Ελλάδας - Τουρκίας στο Αιγαίο
Ποιος κερδίζει πολιτικά από το χάος στη Γαλλία; Η επόμενη μέρα μετά τις βίαιες διαδηλώσεις
Το φαινόμενο των συχνών αναταράξεων: Πώς η κλιματική κρίση αλλάζει τις πτήσεις
Η ιστορία της Ρουθ Σνάιντερ: Ο μοναδικός άνθρωπος που φωτογραφήθηκε να ξεψυχά στην ηλεκτρική καρέκλα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


