
Ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο ο Πρίντεζης με Ολυμπιακό
Έδωσε τα χέρια με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την επέκταση του συμβολαίου του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο ο Γιώργος Πρίντεζης, καθώς υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες.
Στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κ.κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, 16 Ιουνίου, με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν».
Αυτή θα είναι η δέκατη χρονιά για τον Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Ο 35χρονος φόργουορντ έχει κατακτήσει με τους «ερυθρόλευκους» 3 Πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016), 2 Euroleague (2012, 2013), 1 Κύπελλο Ελλάδας (2011), αλλά και 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο (2013).
Τη φετινή σεζόν 2019/20 είχε 11.8 πόντους με 55.4% στα δίποντα, 37.1% στα τρίποντα και 69% στις βολές, ενώ είχε μέσο όρο 4.3 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ σε 25 αγώνες της EuroLeague.
Ανάλυση: Το παρασκήνιο της κύρωσης του τουρκολιβυκού μνημονίου και οι διττές αναγνώσεις
Βίντεο ντοκουμέντο από Έβρο: Διακινητές μεταναστών διαφημίζουν το έργο τους στα social media
«Ποιος θα το φανταζόταν;»: Τι συνέβη με το κορίτσι που έκανε αντιπολεμική ζωγραφιά όταν ήταν 12 ετών στη Ρωσία
Ανακαλύφθηκε ο πραγματικός τόπος όπου βαπτίστηκε ο Ιησούς; Τι υποστηρίζει αρχαιολόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


