• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Νότια Αφρική: Μακελειό μετά από ένοπλη επίθεση σε χόστελ - Τρίχρονο παιδί μεταξύ των 11 νεκρώνΌπλα το σκοτάδι και το κρύο: Η νέα φάση της επίθεσης της Ρωσίας - «Ίσως ήρθε η ώρα να φύγουμε», λένε οι ΟυκρανοίΚακοκαιρία Byron: Πού καταγράφηκε το μεγαλύτερο ύψος βροχής - Οι πέντε περιοχές που ξεπέρασαν τα 200 χιλιοστάΦίλαθλοι του Πανιωνίου κρατούνται σε νοσοκομείο της Τουρκίας - Τους έχουν πάρει κινητά και διαβατήρια
δημοφιλές τώρα: Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   07.07.2020 15:35
Newsroom
Newsroom

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία με τον Βέλεθ

Ο 29χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός πρόβαρε τη φανέλα με το «τριφύλλι» και δήλωσε: «Ήρθα να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Ο Φραν Βέλεθ (Intime)
Ο Φραν Βέλεθ (Intime)

Με την ατάκα «ο Βέλεθ είναι πράσινος», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Φραν Βέλεθ, που τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη. Η συμφωνία υπήρχε εδώ και καιρό και επισημοποιήθηκε με την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας. Ο 29χρονος στόπερ από την Ταραγόνα της Ισπανίας έκανε δύο εξαιρετικές χρονιές στον Άρη ερχόμενος από τη Βίσλα Κρακοβίας και προσέλκυσε με τις εμφανίσεις του το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. 

«Όταν ξεκίνησα να μιλάω με τον Τσάβι Ρόκα μου ανέλυσε ένα πολύ φιλόδοξο πλάνο που μου άρεσε. Επίσης ήταν σημαντικό για μένα ότι υπάρχει απευθείας πτήση για την πόλη μου στην Ισπανία, προκειμένου να μπορώ να βλέπω την οικογένειά μου, κάτι πολύ σημαντικό. Αλλά κυρίως ήρθα για το πλάνο, να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», σχολίασε ο Φραν Βέλεθ στο PAO TV και πρόσθεσε: «Ήρθα σε μια ομάδα που έχει καλούς ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει στόχο να παίξει ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα, να πάει όσο ψηλότερα μπορεί στο πρωτάθλημα, να φτάσει στον τελικό ή και να κατακτήσει το κύπελλο. Αλλά το πιο σπουδαίο είναι να παίξουμε στην Ευρώπη. Και ό,τι άλλο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι. Από την πρώτη ημέρα μου στον Παναθηναϊκό διαπίστωσα ότι είναι σαν μια οικογένεια και αυτό πρέπει να το διατηρήσουμε».

«Ο Βέλεθ έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο σε ηλικία 18 ετών. Στα 20 του δόθηκε δανεικός στην Λογρονιές, όπου έκανε «γεμάτη» σεζόν κι έτσι το 2012 επέστρεψε στη Χιμνάστικ ως βασικό στέλεχός της πλέον. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Αλμερία, με την οποία κατέγραψε τις πρώτες συμμετοχές του στην Primera Division. Μάλιστα στο ντεμπούτο του σκόραρε, χαρίζοντας στην ομάδα του την εκτός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ. Στην Αλμερία έμεινε τέσσερα χρόνια, ώσπου το 2017 μετακόμισε στην Πολωνία για τη Βίσλα Κρακοβίας. Εκεί αγωνίστηκε βασικός στα περισσότερα παιχνίδια. Το 2018 πείστηκε να έρθει στην Ελλάδα για τον Άρη, όπου έμεινε δύο χρόνια, έπαιξε σε περισσότερα από 50 παιχνίδια ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Καλωσορίζουμε τον Φραν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!», αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

✍️@91Velez is Green!
👉https://t.co/yqeBoOtWCJ#Panathinaikos #transfers #Velez pic.twitter.com/Zm7AMofABx

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) July 7, 2020

Διαβάστε ακόμη

Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει

Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο

Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»

Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • ποδόσφαιρο
  • Φραν Βέλεθ
  • Παναθηναϊκός
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr