
H Περιφέρεια Αττικής έδωσε άδεια για τη διεξαγωγή του τελικού στη Ριζούπολη
Η αστυνομία έλαβε έγγραφο από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία έδωσε άδεια στο γήπεδο της Ριζούπολης για τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη χορήγηση άδειας για τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Ριζούπολης, το οποίο πληροί όλες τις σχετικές προϋποθέσεις, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής κατόπιν αιτήματος της ΕΠΟ.
Πρόκειται για το πρώτο από τα βήματα στην κατεύθυνση της τελευταίας αναμέτρησης για τη σεζόν 2019-20, που δεν είναι άλλη από τον τελικό του κυπέλλου, και πλέον το επόμενο βήμα θα είναι ο ορισμός ημερομηνίας για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας.
Αρχικά η αστυνομία είχε ορίσει ημερομηνία για την πρώτη σύσκεψη, την οποία και ανέβαλε για να προχωρήσει σε νέο καθορισμό ημερομηνίας. Όπως ήταν ήδη γνωστό και αναμενόμενο, στην απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για τη χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων και ότι θα πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα υγιεινής.
«Καταστροφή, σαν να μπαίνεις σε μαύρη τρύπα»: Στάχτες και απόγνωση σε Ψάθα και Πόρτο Γερμενό
Ο καιρός μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο: Ποιες πόλεις θα δουν 40αρια και πότε - Η ανάλυση Κολυδά
Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν; «Προσχέδια ανταλλάσσονται συνεχώς» λέει το Κατάρ
Τι θα συμβεί όταν ο πύραυλος της SpaceX συγκρουστεί με τη Σελήνη και κατά πόσο θα επηρεαστεί η Γη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


