Στο νοσοκομείο με κορονοϊό ποδοσφαιριστής της Φουενλαμπράδα
Πέντε νέα κρούσματα για την ισπανική ομάδα, που παραμένει σε ξενοδοχείο της Κορούνια - Αύξηση κρουσμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση στην ομάδα της Φουενλαμπράδα, στην Ισπανία, εξαιτίας του κορονοϊού! Μετά τα πρόσφατα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, τα περιστατικά αυξήθηκαν, ενώ ένας ποδοσφαιριστής έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Κορούνια για προληπτικούς λόγους!
Η ομάδα της Μαδρίτης, που αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, επιβεβαίωσε ότι το πρωί της Παρασκευής (24/7) ένας ποδοσφαιριστής αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η Φουενλαμπράδα υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά για προληπτική απόφαση και ζήτησε από τα μίντια να σεβαστούν την κατάσταση των παικτών και να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.
Επτά ποδοσφαιριστές είχαν προσβληθεί από κορονοϊό με αποτέλεσμα τη ματαίωση του αγώνα, ενώ καθώς η ισπανική ομάδα παραμένει σε ξενοδοχείο της Κορούνια, μετά νέες εξετάσεις, τέσσερις ακόμη παίκτες και ένα μέλος της αποστολής, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



