Με εντολή Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για τους φιλάθλους στα γήπεδα
Χωρίς φιλάθλους οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, με εντολή Μητσοτάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Ο πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, είχε γίνει γνωστό ότι πιλοτικά η κυβέρνηση θα ανοίξει ξανά τα γήπεδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων. Μάλιστα η υγειονομική επιτροπή του υπουργείου Υγείας είχε εγκρίνει την επιστροφή των φιλάθλων στις κερκίδες και οι αποφάσεις επισημοποιήθηκαν με άμεση ισχύ. Η αρχή επρόκειτο να γίνει στα ευρωπαϊκά παιχνίδιου του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια με την έκδοση εισιτηρίων για το 10% ανά θύρα αλλά και στο ΠΑΟΚ - Ομόνοια στην Τούμπα την Πέμπτη (22/10).
Στο πλάνο για επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα ήταν και δύο αναμετρήσεις της Super League την προσεχή αγωνιστική (6η): Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (25/10) και Ατρόμητος - Παναιτωλικός (26/10).
Έξι νεκροί από σοκαριστική σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στη Βραζιλία - Μεταξύ των θυμάτων ο διάσημος τραγουδιστής Oliver Tree
Συναγερμός στο Τέξας: Επέστρεψε το «ανθρωποφάγο» παράσιτο μετά από δεκαετίες
10/10 ούτε ο νικητής του «Εκατομμυριούχου»: Αν κάνεις πάνω από 8/10 στο πιο δύσκολο κουίζ του Μουντιάλ είσαι διάνοια
Απέραντη θλίψη για τον μικρό Γιαννάκη: Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη έξι ετών με τον καρκίνο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




