• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
«Ήταν λάθος»: Η συγγνώμη Κυρανάκη μετά τη σεξιστική επίθεση στην Πέρκα μέσα στη ΒουλήΗ κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση του Τραμπ με τη Ματσάδο στον Λευκό Οίκο και το «μυστήριο» με το ΝόμπελΣαρώνει η γρίπη: 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία και 8 θάνατοι μέσα σε μία εβδομάδαΕιρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   27.10.2020 21:00
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 μέτρα

Ο Κρίστιαν Κόουλμαν τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό διότι παραβίασε κανονισμούς περί ντόπινγκ

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

επόμενο άρθρο  
(AP)
(AP)

Με διετή αποκλεισμό από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο Κρίστιαν Κόουλμαν, παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100 μέτρα και εκ των ταχύτερων στον πλανήτη στη μετά Γιουσέιν Μπολτ εποχή (έχει ρεκόρ 9.76 από τον Σεπτέμβριο του 2019). Ο Αμερικανός σπρίντερ παραβίασε τους κανονισμούς περί ντόπινγκ και θα χάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου μάλιστα θεωρείτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Ο Κόουλμαν, ο οποίος ήταν «απών» από τρία αντι-ντόπινγκ τεστ, είχε τεθεί προσωρινά σε αναστολή από την AIU τον Ιούνιο. «Επιβάλλουμε στον αθλητή την ποινή αποκλεισμού δύο ετών, η οποία θα τελειώσει στις 13 Μαΐου 2022» αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Ακεραιότητας (AIU) στην ιστοσελίδα της, ενώ προσθέτει: «Η απόφαση δεν είναι τελεσίδικη και είναι εφέσιμη στο CAS».

O Αμερικανός σπρίντερ αρχικά είχε ισχυριστεί ότι οι αρμόδιοι για τα τεστ δεν είχαν ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία και μάλιστα απαίτησε από τη USADA να απολογηθεί, ωστόσο οι νεότερες παραβιάσεις του Κόουλμαν σε συνδυασμό με τις δύο από τις τρεις προηγούμενες που έγιναν στη διάρκεια ενός χρόνου, είχαν ως αποτέλεσμα τη βαριά καμπάνα στον αθλητή.

Διαβάστε ακόμη

Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή

Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»

Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»

Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • WADA
  • Κριστιάν Κόουλμαν
  • στίβος
  • ντόπινγκ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr