• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Η κυβέρνηση πατά γκάζι μέσα στο καλοκαίρι: Οι αμφίρροπες μάχες και το «στοίχημα» της ΔΕΘΤην ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»Τραμπ: Αν το Ιράν αποκτήσει πυρηνικά, θα βιώσει την απόλυτη κόλαση - Ο Νετανιάχου να γίνει πιο υπεύθυνοςΠέθανε σε ηλικία 35 ετών η ηθοποιός της σειράς «Kızılcık Serbeti», Ece Irtem
δημοφιλές τώρα: Γυναικοκτονία στη Δράμα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο απόπειρας βιασμού πριν τη δολοφονία της 45χρονης
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   16.12.2020 13:49
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

ΠΑΟΚ: Καταγγέλλει μέγα σκάνδαλο διαπλοκής με Σιαμπάνη - Στέλνει ΟΣΦΠ-Άρη στις αρχές

Ο ΠΑΟΚ δημοσίευσε τα συμβόλαια του Σιαμπάνη και όπως προκύπτει: «Άφησε» συμβόλαιο 200.000€ ευρώ το χρόνο, για να υπογράψει ως «ελεύθερος» με 28.000€ στον Άρη! Στην Επιτροπή Δεοντολογίας και αδειοδότησης όλοι οι εμπλεκόμενοι.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Ο Μάριος Σιαμπάνης όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό (Intime)
Ο Μάριος Σιαμπάνης όταν υπέγραψε στον Ολυμπιακό (Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στα άκρα είναι ο ΠΑΟΚ που θα προσφύγει άμεσα στην Επιτροπή Αδειοδότησης και την Επιτροπή Δεοντολογίας για τη σχέση Ολυμπιακού - Άρη με φόντο τη μεταγραφή Σιαμπάνη!

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την ενορχηστρωμένη ύπουλη και με μυθεύματα επίθεση που δέχτηκε από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ΠΑΕ Άρης, θα προσφύγει άμεσα στην Επιτροπή Αδειοδότησης και την Επιτροπή Δεοντολογίας, καταγγέλοντας τα εξής:

Τον Ιούλιο του 2019 η ΠΑΕ ΟΣΦΠ υπόγραψε τον Μάριο Σιαμπάνη έναντι 200.000€ το χρόνο για 3 χρόνια, δηλαδή για 600.000€ καταθέτοντας μετά το αρχικό ΚΑΙ το τροποποιητικό συμβόλαιο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

WhatsApp-Image-2020-12-16-at-11.49.15-AM (1).jpeg
WhatsApp-Image-2020-12-16-at-11.49.17-AM.jpeg

Τον Οκτώβριο του 2020 η ΠΑΕ ΟΣΦΠ αποφασίζει να παραχωρήσει ως ελεύθερη μεταγραφή (!!!) τον βασικό (και πολυδιαφημισμένο) τερματοφύλακα της Εθνικής Ελπίδων στην ΠΑΕ Άρης.

Το συμβόλαιο του Μάριου Σαμπάνη με την ΠΑΕ Άρης αγγίζει το εξωπραγματικό ποσό των 30.000€ το χρόνο όπως επίσης φαίνεται στις φωτογραφίες.

WhatsApp-Image-2020-12-16-at-11.49.17-AM-1 (1).jpeg

Δηλαδή ο Μάριος Σιαμπάνης αποφάσισε να φύγει από την ΠΑΕ ΟΣΦΠ, που αμοιβόταν με 200.000€ το χρόνο και να υπογράψει με 30.000€ το χρόνο στην ΠΑΕ Άρης.

Επειδή κανένας λογικός άνθρωπος ή δικαστής ή εισαγγελέας σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να πιστέψει αυτή τη ραδιουργία, όποια δικαιολογία και αν σκαρφιστούν οι ΠΑΕ ΟΣΦΠ, Άρης και ο Μάριος Σιαμπάνης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και θα ζητήσει την αφαίρεση της άδειας των συγκεκριμένων ΠΑΕ, στην ΕΕΑ (όπου δυστυχώς για όλους- εκτός του ΟΣΦΠ– παραμένουν οι κουμπάροι του Αυγενάκη) και στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η σχέση πλέον του Μάριου Σιαμπάνη με τον ΟΣΦΠ αποδεικνύεται ποικιλοτρόπως, όπως το ότι εκπροσωπείται νομικά από την αδερφή της γενικής διευθύντριας του ΟΣΦΠ Λίνας Σουλούκου, μέχρι και στις «περίεργες» μεταγραφές- δανεισμούς μεταξύ των εμπλεκομένων ομάδων και φυσικά μέσω πολλών άλλων στοιχείων που θα κατατεθούν σε όλες τις αρμόδιες αρχές.

Και κάποιοι ακόμη προσπαθούν να πείσουν μετά από όλα αυτά ότι ο ΠΑΟΚ προσέγγισε (σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις τους πάντα) μέσω ανθρώπων που συνδέονται με τον ΟΣΦΠ τον Μάριο Σιαμπάνη που έχει σχέση με τον ΟΣΦΠ.

Δυστυχώς για τον Σιαμπάνη, έναν αθλητή που ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε από ταλαντούχο παιδί σε διεθνή επαγγελματία ποδοσφαιριστή, υπέκυψε στις πιέσεις να αποτελέσει πιόνι στην προπαγάνδα τους. Θα αντιληφθεί μετά την τιμωρία του, ότι για εκείνους ήταν ένας ακόμη αναλώσιμος ποδοσφαιριστής στα σχέδιά τους και θα βιώσει την εγκατάλειψη μόλις σταματήσει να τους είναι χρήσιμος.

Περιμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να ενεργήσουν ταχύτατα προς διερεύνηση των πολλών αντίστοιχων υποθέσεων.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε ακόμη

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 45χρονης αστυνομικού από τον σύζυγό της

Την ενοχή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου πρότεινε η Εισαγγελέας για τη διαρροή των emails - «Ήξεραν καλά τι έκαναν»

This is Knicks: Κάν΄το όπως οι Σπαρτιάτες – Ο ιδιοκτήτης της ομάδας ζήτησε αποχή 10 εβδομάδων από το σεξ πριν τα playoffs

«Έβλεπα αηδία στον καθρέφτη»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη βουλιμία και τον αυτοτραυματισμό

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • Αρης
  • Μάριος Σιαμπάνης
  • ΠΑΟΚ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr