Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω CD αν μπορούσα να έχω τον πατέρα μου
Συγκινεί ο Γιάννης Αντετοκούμπο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλές φορές έχει πει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ότι η μεγάλη του προτεραιότητα είναι η οικογένειά του.Άλλωστε, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις έληξε ο τελευταίος τελικός με τους Φοίνιξ Σανς ήταν να τρέξει στη μητέρα του, Βερόνικα, στη σύντροφό του, Μαράια, και στον γιο του, Λίαμ-Τσαρλς, για να τους αγκαλιάσει.
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Pick-n-roll της Cosmote TV, ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στον πατέρα του.
Σε ερώτηση για το τι ήταν διατεθειμένος να θυσιάσει, απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Τα πάντα, για να έχω πίσω τον πατέρα μου! Δεν το σκέφτομαι καν! Πάρτε τα όλα! Πάρτε τα όλα πίσω. Θα γύριζα στα Σεπόλια να πουλάω cd για να έχω τον πατέρα μου».
Πανεπιστήμια: Όλα τα μέτρα για φοιτητές στη δια ζώσης εκπαίδευση ΑΕΙ - Το ΦΕΚ
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στην Κίνα θα λυθεί ο γρίφος με το κινητό
Φυσικό αέριο: Γιατί η Ρωσία έχει το πάνω χέρι μετά την «έκρηξη» στις τιμές
Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούν με τις δημοσκοπήσεις - Στο μικροσκόπιο τα ποιοτικά στοιχεία
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




