• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αυτά είναι τα πρώτα 8 σημεία που θα μπουν οι «έξυπνες» κάμερες στους δρόμους της Αττικής«Είμαι σε απόγνωση»: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφουςΟι αγρότες, απεγνωσμένοι, κλιμακώνουν: Σήμερα οι αποφάσεις - Ανοιχτό ακόμη και το κλείσιμο του λιμανιού ΒόλουΑπίστευτες εικόνες στον Βόλο: Σκάφος του Λιμενικού «σκαρφάλωσε» πάνω στον κυματοθραύστη
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   17.03.2019 22:12
Newsroom
Newsroom
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Εισβολή κι επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού

Χάος στο ΟΑΚΑ: Δακρυγόνα και διακοπή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (vid)

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού (0-1) με απόφαση του Γερμανού διαιτητή, μετά τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ.

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ... Ο Γερμανός διαιτητής και οι συνεργάτες του, ύστερα από 20 λεπτά διακοπής, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, διαπίστωσε ότι οι εξέδρες του ΟΑΚΑ δεν έχουν εκκενωθεί, όπως ζήτησε και με μια χαρακτηριστική κίνηση έκανε γνωστή την απόφασή του να διακόψει το παιχνίδι με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού. 

Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ «μύριζε» μπαρούτι και δυστυχώς οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν... Στο 70' το παιχνίδι διακόπηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Μετά την επίτευξη του γκολ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού… εκτονώθηκαν ερχόμενοι σε σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και συγκεκριμένα έξω από το πέταλο των οργανωμένων.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ17.03.2019 21:07
Τα «ντου» των οπαδών τελειώνουν τον Παναθηναϊκό - Απειλείται με εξόντωση
Τα «ντου» των οπαδών τελειώνουν τον Παναθηναϊκό - Απειλείται με εξόντωση

Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση κροτίδων κρότου λάμψης, ενώ έπεσαν δακρυγόνα και χημικά, με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει αποπνικτική. Μάλιστα, η μυρωδιά των χημικών πέρασε κι εντός γηπέδου, με αποτέλεσμα, να ανοίξει το πορτάκι, από το οποίο εισήλθαν οι χούλιγκαν στο «ντου» στον πάγκο του Ολυμπιακού, για να περάσουν στη θύρα δίπλα από τα επίσημα οπαδοί που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν από τους καπνούς.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ17.03.2019 20:10
Super League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Μαχαίρι στο «ντου» καταγγέλλουν οι Πειραιώτες
Super League: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Μαχαίρι στο «ντου» καταγγέλλουν οι Πειραιώτες

Η μαζική εισβολή των οπαδών, ανάγκασε τον Γερμανό ρέφερι να διακόψει τον αγώνα, στην αρχή προσωρινά, και να φύγουν οι παίκτες για τα αποδυτήρια, ενώ αμέσως μετά η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο έγινε ακόμη χειρότερη. Οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο, κάποιοι εξ αυτών πήραν μέχρι και τα σημαιάκια του κόρνερ, ενώ και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Δεν πέρασαν ούτε 10 λεπτά από τη διακοπή και το ΟΑΚΑ άδειασε απ' άκρη σ' άκρη με τους ανθρώπους των δύο ομάδων να βρίσκονται στα αποδυτήρια και να συζητούν με τον παρατηρητή και τον Γερμανό διαιτητή για το πώς θα κλείσει το φύλλο αγώνα, το οποίο θα «καίει» τον Παναθηναϊκό. Ο διαιτητής Φριτς ωστόσο θέλησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, απαίτησε την εκκένωση του γηπέδου, αλλά όταν επέστρεψε στο γήπεδο διαπίστωσε πως κάποιοι φίλαθλοι (ειδικά στα επίσημα) είχαν παραμείνει στις θέσεις του. Ετσι, ανακοίνωσε την διακοπή του αγώνα, γεγονός που επιβαρύνει τη θέση του Παναθηναϊκού.

Εισβολή κι επίθεση στον πάγκο του Ολυμπιακού

ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ17.03.2019 21:32
ΟΑΚΑ: Οι εικόνες της ντροπής – Πώς οι οπαδοί κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό
ΟΑΚΑ: Οι εικόνες της ντροπής – Πώς οι οπαδοί κατέστρεψαν τον Παναθηναϊκό

Τα επεισόδια ξεκίνησαν από νωρίς. Μόλις στο 5ο λεπτό του ντέρνπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, μια μερίδα οπαδών των γηπεδούχων, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν μέχρι τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» προκειμένου να επιτεθούν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.Οι άνθρωποι του πάγκου πετάχτηκαν από τις θέσεις τους, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεφύγουν, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για περισσότερα από 10 λεπτά. Οπως φάνηκε από την κάμερα της ΕΡΤ που μεταδίδει τον αγώνα, οι εισβολείς ήταν οπαδοί που προήλθαν από την εξέδρα, αλλά και κάποιοι διαπιστευμένοι που προφανώς ανήκουν στην ασφάλεια του Παναθηναϊκού.

Ύστερα από δεκάλεπτη διακοπή, ο Γερμανός διαιτητής, Μάρκο Φριτς, που κοίταζε αποσβολωμένος τα όσα συνέβαιναν, έδωσε το «πράσινο φως» για να αρχίσει εκ νέου στο ματς κι αφού βεβαίως οι οπαδοί είχαν επιστρέψει στις θέσεις τους, χωρίς καν η Αστυνομία να προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.

Διαβάστε ακόμη

Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία

«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης

«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς

Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο

επόμενο άρθρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr