Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Όταν πεθάνω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού»
Απέραντη θλίψη στον Παναθηναϊκό για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου, που σημαίνει το τέλος μιας ολόκληρης χρυσής εποχής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, που είχε και το προσωνύμιο, «τυφώνας», λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών σκορπίζοντας θλίψη στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.
«Φίλοι μου, σας μιλάει ο Θανάσης, ένας από εσάς» συνήθιζε να λέει μεταξύ άλλων όταν απευθυνόταν στον κόσμο του Παναθηναϊκού και η φράση του αυτή, ήταν πέρα για πέρα αληθινή, καθώς δρούσε κι αγαπούσε την ομάδα του, όπως οι απλοί φίλοι του «τριφυλλιού».
Είχε συγκλονίσει με μία από τις ομιλίες του προς τον κόσμο, όταν δια μικροφώνου και με δάκρυα στα μάτια, είχε ζητήσει, όταν φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και για τον ίδιο, να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία σκεπασμένο με τη σημαία του συλλόγου.
Διαβάστε ακόμη
Συνέδριο ΝΔ: Διεργασίες για νέα Πολιτική Επιτροπή και νέο Γραμματέα - Τα μηνύματα ενότητας και τα «καρφιά»
Νέα ανάφλεξη μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν; Μήνυμα Τραμπ για «ηρεμία πριν από την καταιγίδα»
Ο διμέτωπος σχεδιασμός του Νίκου Ανδρουλάκη και η δημοσκοπική εξίσωση της Κεντροαριστεράς
Κώστας Μακεδόνας στο ethnos.gr: «Οι λέξεις του Λευτέρη Παπαδόπουλου έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να ανατριχιάζεις»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




