
Αρης: Αρχίζει το λίφτινγκ με ιδέες από Αγιαξ
Πριν καν ακόμη ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, η ΠΑΕ Αρης ξεκίνησε τον σχεδιασμό για νέο λίφτινγκ στο «Κλ. Βικελίδης» προκειμένου να εναρμονιστεί με τις απαιτήσεις της UEFA🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Αρης επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια και γι’ αυτό πρέπει να κάνει αρκετή δουλειά στο γήπεδό του. Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αναμένεται να παραστεί κλιμάκιο της ΕΠΟ, που θα κάνει έναν προέλεγχο και θα καταγράψει τις βελτιώσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν.
Ηδη πάντως η εταιρία που έχει αναλάβει όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι την ανάπλαση του γηπέδου, σχεδίασε αποστολή στην Ευρώπη για να δει σύγχρονα στάδια, εγκαταστάσεις και χώρους, να ενημερωθεί, σχετικά και να πάρει ιδέες για τον εκσυγχρονισμό του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ανθρωποι της εταιρίας pantzartzidis-group βρέθηκαν για αρχή στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», το γήπεδο του Αγιαξ στο Αμστερνταμ, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτούν και άλλα μεγάλα γήπεδα.
Ο Αρης θα ανακαινίσει τ αποδυτήρια των φιλοξενουμένων, θα βελτιώσει τους εσωτερικούς χώρους, θα πάρει ιδέες για κυλικεία, καφέ, αίθουσες Τύπου, δημοσιογραφικά θεωρεία, καταστήματα. Βέβαια σημαντικά έργα θα γίνουν με την αντικατάσταση των προβολέων, αλλά και την αγορά νέων τουρνικέ, ενώ αναζητείται και χώρος για πάρκινγκ, ειδικά για τους VIP καλεσμένους. Υπολογίζεται ότι η ΠΑΕ Αρης θα διαθέσει ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ για την βελτίωση του γηπέδου της.
IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


