Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Μπακς, που είχαν τον Αντετοκούνμπο και τον Λόπεζ σε μεγάλα κέφια και πριν καν συμπληρωθούν τα μισά της πρώτης περιόδου, ήταν μπροστά με 17 πόντους.
Μόνο ο Τζάκσον και ο Κέναρντ πάλευαν για τους Πίστονς, χωρίς να τους αξίζει κάτι άλλο πέρα από τους 20 πόντους στο τέλος του δωδεκαλέπτου (38-18). Ο Χιλ, ο Μπλέντσο και ο Μίντλετον μπήκαν επίσης στο πνεύμα του αγώνα, κάτι που έμελλε να έχει σε αυτόν ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο, αφού στην ανάπαυλα τα «ελάφια» είχαν ήδη «διαλύσει» τους αντιπάλους τους, προηγούμενοι με το «εκκωφαντικό» 70-43) για να φτάσουν στο εντυπωσιακό 121-86 και το 1-0 στη σειρά.
Ο Έλληνας άσος είχε 24 πόντους, 17 ριμπάουντ και 4 ασίστ.
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.