Απέναντι σ' έναν Πανιώνιο (3-0) που σκέφτονταν ήδη τις διακοπές, έχοντας κλείσει με την σειρά του μια εξαιρετική σεζόν, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, παρότι παρατάχθηκε με πολλές σημαντικές απουσίες, κυριάρχησε από το ξεκίνημα, κόντρα στους φανερά «άδειους» Νεοσμυρνιώτες.
Μια περιπετειώδης φάση κατέληξε σε αυτογκόλ του Θανάση Παπαγεωργίου κι απένειμε δικαιοσύνη για τα όσα έδειξαν οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο. Ο Νίκος Καλτσάς κέρδισε το πρώτο πέναλτι που δόθηκε φέτος στην ομάδα της Αρκαδίας, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ματίας Ιγκλέσιας και το τελευταίο ημίωρο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο Καλτσάς έκλεισε με πολύ ωραίο γκολ τη νίκη που επιβεβαιώνει ότι, για ακόμα μια σεζόν, η πιο συνεπής επαρχιακή ομάδα των τελευταίων ετών στην πρώτη κατηγορία, θα εξακολουθεί να παίζει στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οσο για τον Πανιώνιο; Η «εύκολη» ήττα στο φινάλε δεν αμαυρώνει μια ακόμα υπερβατική σεζόν. Η επόμενη, με βαρίδιο το -6 από την μη εξασφάλιση άδειας συμμετοχής, θα απαιτήσει νέα υπέρβαση.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας Βαλιέντε, Χριστόπουλος, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Φερνάντεθ (60' Δουβίκας), Ρόλε (86' Τζίμας), Καλτσάς, Αραβίδης (77' Μπαστιανός).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέμπρε, Λουίς Γκουστάβο, Μίκο, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78' Κόρμπος), Οικονομίδης, Τσιλούλης, Άρτσε, Μπουμάλ, Μανθάτης (66' Ρέντζας), Παπαγεωργίου (65' Παπαγεωργίου).
ΣΧΟΛΙΑ
<% totalComments %> ΣχόλιαTο ethnos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται ενώ το ethnos.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.
Δείτε εδώ τους όρους χρήσης.