Γιώργος Σαββίδης μετά τον θρίαμβο: To εξοχικό μου, οι κανόνες μου! (pics)
Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και έκοψε τα δίχτυα του τέρματος όπου σκόραρε το πανέμορφο γκολ του ο Τσούμπα Άκπομ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά την απονομή του Κυπέλλου Ελλάδος ο Γιώργος Σαββίδης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με σκοπό να πανηγυρίσει την κατάκτηση του μυθικού νταμπλ της ομάδας του.
Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ έκοψε τα δίχτυα του τέρματος όπου σκόραρε το πανέμορφο γκολ του ο Τσούμπα Άκπομ, όπως συνηθίζεται άλλωστε μετά τις κατακτήσεις ενός τροπαίου. Λίγο μετά ανέβασε ένα instagram story και στο οποίο έγραψε στα αγγλικά «my cottage, my rules, any questions;»
Δείτε τα βίντεο:
Διαβάστε ακόμη
Οι αγρότες έστειλαν τη λίστα με τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη - Όλα όσα ζητούν
Σίδνεϊ: Ποιος είναι ο ήρωας περαστικός που αφόπλισε τον δράστη - «Τον λένε Αχμέντ και τον πυροβόλησαν δύο φορές»
Σοκαριστική τροπή στο Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής - μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό στο νοσοκομείο
Συγκλονιστικό βίντεο: Πατέρας συναντιέται με τον οδηγό που σκότωσε τα τρία του παιδιά - «Σε έχω συγχωρέσει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



