
Με τον Λιονέλ Μέσι η αποστολή της Αργεντινής για το Copa America (pic)
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα οδηγήσει την Αργεντινή στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με τον Λιονέλ Μέσι αρχηγό θα παραταχθεί η Εθνική Αργεντινής στα παιχνίδια του Copa America. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα περιλαμβάνεται στις επιλογές του Λιονέλ Σκαλόνι και θα είναι εκείνος που θα ηγηθεί της προσπάθειας των «μπιανκοσελέστε» να διατηρήσουν τα σκήπτρα στη Λατινική Αμερική. Ο Μέσι είχε αποσυρθεί προσωρινά μετά το «ναυάγιο» στο Μουντιάλ 2018, αλλά είχε πειστεί να επιστρέψει. Στην αποστολή της Αργεντινής για τα ματς του Copa America – βρίσκονται στον 2ο όμιλο, μαζί με Κολομβία, Παραγουάη και Κατάρ - περιλαμβάνονται ακόμα οι Αγουέρο, Ντιμπάλα και Ντι Μαρία, ενώ αντί του Ικάρντι προτιμήθηκε ο Λαουτάρο Μαρτίνες.
Αναλυτικά η αποστολή των Αργεντινών: Ακούνια (Σπόρτινγκ), Σαράνια (Ρασίνγκ Κλουμπ), Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Σουάρες (Ρίβερ Πλέιτ), Αντράντα (Μπόκα Τζούνιορς), Πετσέγια (Φιορεντίνα), Κάσκο (Ρίβερ Πλέιτ), Φόιθ (Τότεναμ), Φούνες Μόρι (Βιγιαρεάλ), Ταλιαφίκο (Άγιαξ), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρκεσίν (Αμέρικα), Παρέδες (Παρί), Περέιρα (Γουότφορντ), Ροδρίγκες (Αμέρικα), Ντε Πάουλ (Ουντινέζε), Ντι Μαρία (Παρί), Λο Σέλσο (Μπέτις), Παλάσιος (Ρίβερ Πλέιτ), Μαρτίνες (Ίντερ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι).
Ιστορίες από τα άδυτα των ανακτόρων στην Ελλάδα: Ο μυστικός έρωτας του βασιλιά Κωνσταντίνου, η κρυφή ερωτική ζωή του βασιλιά Παύλου
Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
Marfin: Πώς έφτασαν οι αρχές στους υπόπτους 08, 10 και 11 - Το σακίδιο με τα τρία αστέρια και οι διακοπές
Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


