Άρης: Με όνειρα και τρέξιμο η πρώτη προπόνηση της σεζόν (pics)
Αρκετές απουσίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» - Παρουσιάζεται την Πέμπτη (20/6) ο Ιντέγε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι μέρες των διακοπών κύλησαν πολύ γρήγορα και οι ποδοσφαιριστές του Αρη επέστρεψαν στο γήπεδο, καθώς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η πρώτη προπόνηση, έστω και με αρκετές απουσίες.
Στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του, μακριά από τα βλέμματα των φιλάθλων, βρέθηκαν οι Σόουζα, Τόνσο, Μαρτίνες, Βέλεθ, Ματίγια, Κουέστα, Τζανακάκης, Δεζηζήσης, Κωνσταντινίδης, Ντιγκινί και έξι ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Σιώπης, Κόρχουτ και Μπάσα, ο Σουηδός Λάρσον, που παντρεύεται τις επόμενες μέρες στη Βαρκελώνη, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ντουάρτε και Σούντγκρεν. Νέο πρόσωπο ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων, Αλέκος Ράντος.
Στο μεταξύ, διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών του Αρη στην Ολλανδία. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει την Φορτούνα Σίταρντ στις 3 και όχι στις 4 Ιουλίου όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, κατ' απαίτηση του Σάββα Παντελίδη, καθώς στις 6 Ιουλίου ο Αρης θα παίξει με την Γάνδη στο Βέλγιο και θα πρέπει να μετακινηθεί οδικώς.
Παρουσιάζεται ο Ιντέγε
Ο Μπράουν Ιντέγε θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις το πρωί της Πέμπτης (20/6) και στη συνέχεια αφού ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αρη, θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΠΑΕ, θα παρουσιαστεί στις 7μ.μ. στην μπουτίκ της ΠΑΕ.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




