Παναθηναϊκός: «Ναι» Μητσοτάκη σε Γιαννακόπουλο για Βοτανικό
Κρίσιμη συνάντηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Θετική ήταν η ανταπόκριση (και) του Κυριάκου Μητσοτάκη για το εγχείρημα της... παναθηναϊκής πολιτείας στον Βοτανικό. Το ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Κ. Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώθηκε και οι δύο άνδρες βρήκαν κοινό σημείο επαφής, έτσι ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ και την επομένη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε περίπου στις 11:45 στην Πειραιώς για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το γήπεδο μπάσκετ των «πράσινων», το οποίο η πρόθεση είναι να φτιαχτεί σε κάποιο όμορο οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων.
Μετά το τέλος της συνάντησης των δύο ανδρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα συζήτησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη. Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις διαθέσεις και με αυτά που είχαμε ακούσει εκεί. Είναι κάποια ακόμα θέματα που έπρεπε να συζητηθούν με τον κ.Μητσοτάκη, λάβαμε τις δεσμεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει το έργο», ενώ για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνάντηση, είπε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αρκεί να γίνουν και πράξεις».
Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο 25χρονος Γιώργος που είχε εξαφανιστεί από το Μαρούσι
Σπάνιο βίντεο από τον Αμαζόνιο: Η πρώτη καταγραφή φυλής με ακόντια και τόξα - «Σκεφτόμουν από που θα έρθει το βέλος»
Πώς Κινέζοι «τρύπωσαν» σε κινητά στην Αττική: Το μίνι εργαστήριο απάτης που έστησαν και η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
Μαρινάκης στο OPEN: Ο Ανεστίδης δεν είναι πλέον ενεργό μέλος της ΝΔ - Φασίζουσα ενέργεια τα μπλόκα με τρακτέρ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




