Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Ξεκίνησε τη θεραπεία για τη λευχαιμία
Αποφασισμένος να βγει νικητής από τη δυσκολότερη μάχη της ζωής του ο Σέρβος προπονητής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι πάσχει από λευχαιμία. Από εκείνη την ώρα εκατοντάδες χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης για την υγεία του. Ο Σέρβος προπονητής ξεκίνησε ήδη τη θεραπεία για την καταπολέμη της λευχαιμίας.
«Σε συνεργασία του ιατρικού τιμ της Μπολόνια και του Ινστιτούτου Σερανιολι, ο προπονητής μας αποφάσισε να αρχίσει σήμερα θεραπεία. Στην επίθεση από την πρώτη στιγμή όπως υποσχέθηκε. Ολοι μαζί του, εμπρός Σίνισα» τονίζει η ανακοίνωση της Μπολόνια. Στις τάξεις της ιταλικής ομάδας υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο Σέρβος προπονητής θα βγει από το νοσοκομείο πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας και θα είναι κανονικά μαζί με την ομάδα στην Αυστρία.
Διαβάστε ακόμη
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr





